Wild van dieren

oktober 2018
Omschrijving afbeelding

Heb je geen huisdier, maar ben je wel een echte dierenliefhebber? Ga naar een dierenpark, duik de historie in of hang zelf de aap uit! Met de Rotterdampas beleef je een perfecte dierendag. Check hier waar je moet zijn!

Op bezoek bij...

Wat is er nou leuker dan je lievelingsdier bezoeken op dierendag? Precies. Gelukkig kun je met je pas een heleboel dieren bewonderen. En bij Vogelpark Avifauna zelfs voeren! Bezoek jij de rondfladderende dieren op dierendag, dan fluiten ze je gegarandeerd in koor toe. En dat voor maar vijf euro! Ga je liever uren turen naar kleurrijke vissen of elegante giraffen? Dan duik je de onderwaterwereld in bij SEA LIFE Scheveningen of ga je op avontuur bij Diergaarde Blijdorp. Alle dieren zullen blij zijn je weer te zien!

Dieren met een verhaal

Ook met regenachtig weer dieren bewonderen? Kijk dan je ogen uit in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam. Welk dier is de gulzigste eter, heeft de grootste bek, of kan het meest drinken? Je ontdekt het hier allemaal. Je kunt hier bovendien ook beroemde dieren checken.Herinner je je nog de ‘dominomus’ die in 2005 zo’n 23.000 dominostenen omgooide bij Domino Day? Deze vreemde vogel is in het museum te zien en met je Rotterdampas mag je gratis naar binnen.

Hang zelf de aap uit!

Genoeg dieren gezien? Hang dan zelf de aap uit bij Monkey Town Gouda of Speelparadijs De Beestenboel. Hier ga je een wild speel-, klim-, en klauter avontuur aan in een overdekt speelparadijs.

Vergeet ook niet te zwaaien naar de dieren in de weilanden. De koeien op Boerderij het Lansingerland vinden dat in ieder geval erg leuk! Fijne Dierendag.

Wijzigingen zijn opgeslagen