Een zonning winterweekend

februari 2019
weekend rotterdam portret

Een winters zonnetje op je bol en een fris briesje door je haren. Heerlijk, wat een weer! Iedereen is vrolijk en zit boordevol nieuwe energie. En ach, de voorjaarsschoonmaak kan nog wel even wachten. Ga lekker op pad! Lees snel verder voor de leukste tips, speciaal voor een zonnig winterweekend. Bovendien ook het laatste weekend van dit mooie pasjaar!

Zaterdag

Klaar voor de start?

Sporten maar! Niets geeft zoveel voldoening als een sportieve workout op zaterdagochtend. Met het gekwetter van vogeltjes op de achtergrond werk jij je in het zweet!

‘Wel frisjes…’ horen we je denken. Maar geloof ons, van een workout met Bootcampteam warm je snel op en voel je je een stuk fitter dan dat je in bed was blijven liggen. Samen joggen, sprinten, opdrukken en springen; de kracht van de groep moet je gewoon eens ervaren. Voor je het weet sta je iedere dag met je sportmaatje van het prachtige Vroesenpark te genieten.

Ander soort energie

Na een sportieve start heb je wel een lekkere hap verdiend. Een zoete cupcake van Sis Cakery, winterse soep van Thuis bij Schell of luxe tosti bij Maak-Rotterdam? Zeg het maar. Allemaal mag natuurlijk ook, want als sporter haal je alles eruit wat erin zit toch?! Heb je toch iets te veel gegeten? Dan sluit je de dag af met een bezoek aan een van de vele bioscopen; even goed uitbuiken.

 

Zondag

Een bruggetje verder

Op zondag doe je het wat rustiger aan. Lekker uitwaaien op Kop van Zuid dus.
Eerst kom je langs het Nederlands Fotomuseum. Reviewer Theo schreef hier eerder deze week een blog over. De twee nieuwe tentoonstellingen raken je recht in het hart en zijn volgens hem een echte aanrader. Na een bezoek aan deze indrukwekkende tentoonstellingen wandel je verder langs het water. Terrasje hier, terrasje daar. Kijk iedereen eens genieten. Oh, en bij Lantarenvenster draaien de hele dag door de beste films. Dus mocht de zon heel even achter een grote wolk verdwijnen, dan weet je waar je moet zijn.

Zo wordt het laatste weekend van dit pasjaar helemaal top! Meer van deze weekenden beleven? Verleng dan vóór 1 maart je Rotterdampas, want dan start er weer een gloednieuw pasjaar vol toffe acties. Veel plezier!

Wijzigingen zijn opgeslagen