Wat is jouw talent?

september 2018
Omschrijving afbeelding

De herfst is in aantocht, maar dat wil niet zeggen dat je binnen moet blijven zitten. Trek je jas aan en ga op pad! Waar naartoe? Check snel deze heerlijk herfstige doe-acties. Wie weet ontdek je nog een verborgen talent!

Verbeter je fotografie skills

Ligt jouw camera te verstoffen in de kast? Tijd om daar verandering in te brengen! Met alle warme herfstkleuren is dit de perfecte tijd om met je camera naar buiten te gaan. Maar hoe werkt dat ding ook alweer? En welke instellingen zijn het beste? Met een cursus digitale fotografie van PBV leer jij de kneepjes van het vak. Eerst even wat basiskennis en daarna meteen aan de slag. ‘Vermijd die prullenbak daar in het hoekje.’ En: ‘Kijk, vanuit deze hoek krijg je een veel spannender beeld.’ De handige tips stromen binnen. Na deze cursus leg jij de Erasmusbrug, de Rotterdamse haven en ‘onze’ moderne architectuur op hun mooist vast.

Maak je eigen street art

Als je geen camera hebt, maar toch creatief bezig wil zijn, is een graffitiworkshopmisschien wat voor jou. Hier leer je aan de hand van uitdagende oefeningen hoe je de gaafste kunstwerken maakt. Het is moeilijker dan je denkt, maar wel ontzettend leuk! Doe van tevoren inspiratie op tijdens de streetart-wandeling van Rewriters. Dan kun je alvast dromen over jouw eerste werk tussen de dwarrelende herfstblaadjes.

Urban vibes

Liever iets sportiefs? Met je Rotterdampas kun je een gratis proefles volgen bij het HipHopHuis. Losgaan op de hitjes van Drake of Ronnie Flex is hier dagelijkse kost! Stilstaan is geen optie, dus tijdens de koudere maanden van het jaar is dit dé plek om op te warmen. Laat je inspireren door de energieke community van creatieve jongeren en wie weet wordt het HipHopHuis jouw tweede thuis.

Of het nou fotografie, graffiti of dansen is, iedereen is wel ergens goed in. Jouw talent nog niet ontdekt? Hier vind je nog genoeg andere acties om erachter te komen waar jij goed in bent!

Wijzigingen zijn opgeslagen