Vakantie dichtbij

juli 2020

Ieder jaar komt ‘ie weer om de hoek kijken en ieder jaar ben je er weer net zo blij mee: zomervakantie! Ondanks dat de vakantie er wat anders uitziet dan andere jaren, mag dat de pret niet drukken. Haal je Rotterdampas tevoorschijn en pak je gestickerde bladzijdes uit de jaargids er maar bij. Gaan we voor een pannenkoek, frisse duik of staat je pet meer naar actie? Hoe dan ook; we gaan leuke dingen doen!

Wat een wereld

Dat Nederland zo overzichtelijk kan zijn hè… In één blik kijk je uit over het land en zie je de Utrechtse Dom, de Euromast en de Martinitoren in een oogopslag. Maar wat is dat nou? Een levensgroot écht vliegtuig? Ja zeker, neem een kijkje in de Flying Dutchman en maak een vlucht door de ruimte. Met de Rotterdampas doe je al een dagje Nederland voor € 5,-!

Lekker knapperig

Jij bent al bij Miniworld geweest, hebt de toren van de Laurenskerk beklommen en jezelf op de kiek gezet bij Rotterdam Fotostudio. En nu? Lekkere trek! Tante Nel weet daar wel raad mee. Van die heerlijk krokant gebakken patat met een romig sausje erbij, mmm! En die top je natuurlijk af met een milkshake die je met 50% korting scoort!

Ahoy ketelbink!

Wat wil jij later worden als je groot bent? Piloot, brandweerman, accountant of misschien toch ketelbinkie in de Rotterdamse haven? Om erachter te komen of dat wat voor jou is, kun je bij het Zeekadetkorps Rotterdam een dag gratis meelopen. Leer alles over veiligheid aan boord, knopen leggen, wrikken en roeien. Dat is toch cool?

Opkikker

Vandaag is er geen tijd om uit te slapen. Er staat namelijk actie op het programma en wel bij Duinrell! Eerst een rondje in de Aquaswing, dan nat worden in de Splash, jodelen op de rodelbaan en spierballen trainen bij de Eeuwig Brandende Kaars. Nog niet moe? Okee, dan plakken we er nog een rondje achtbanen aan vast. En dat kan met de pas allemaal helemaal gratis!

Benieuwd naar meer zonnige vakantie-uitjes? Check de website: rotterdampas.nl!

Let op: check voor de zekerheid nog even de website van de partner voor openingstijden en aanvullende voorwaarden.

Wijzigingen zijn opgeslagen