Spel in het donker

augustus 2018
Omschrijving afbeelding

Drie spellen in het donker in een verrassend decor én met je beste vrienden. Kortom, alle ingrediënten voor een topuitje. Maak die datumprikker maar snel aan; dan kan het spel beginnen!

Spel 1: Avontuur in de jungle

Bij Glowgolf Capelle aan den IJssel kun je midgetgolfen in een lichtgevende jungle! Hoe dieper je de jungle ingaat, hoe spannender het wordt. Gelukkig staan er bordjes, anders zou je nog verdwalen… Pas op: een tijger! Je hebt al even kunnen oefenen, dus laat je van je beste kant zien. Fiew, je hebt het gered! Tot slot nog even punten scoren bij de papegaaien. En je weet het hè, de winnaar trakteert op een drankje in de Glow in the dark-kantine.

Spel 2: Sport en spel

In de jungle is er veel spannends te ontdekken, maar bij dit spel wil je juist verstoppen. Alhoewel... Vooral zorgen dat jij zelf niet geraakt wordt en vervolgens wel ánderen kunt afschieten met jouw laserstraal. Rennen, kruipen, wegduiken en weer terug. Stilstaan zit er bij Lasergame Rotterdam niet in!

Spel 3: Mysterie oplossen

Ook bij Escape Mission giert de adrenaline door je lijf. De deur van de escaperoom gaat op slot en de timer begint met aftellen. Het spel is begonnen! Een echte speluitleg is er niet, het enige dat je weet is dat jullie binnen één uur de deur weer geopend moeten hebben. Raadsels, puzzels, codes en sleutels vliegen je om de oren. Makkelijk is het zeker niet. Een hint vragen? Of gaat het op het nippertje lukken? Wat een spanning! 10, 9, 8, 7... En yes! Gehaald! Na afloop bespreken jullie het mysterie nog eens uitgebreid en wordt er meteen een nieuwe datum geprikt. Bij Escape Mission heb je namelijk 3 verschillende kamers waar je met 25% Rotterdampas-korting de uitdaging kunt aangaan.

Jij bent voorlopig nog niet uitgespeeld. Of beter gezegd: met de Rotterdampas ben je nóóit uitgespeeld! Met meer dan 750 acties maak je door heel Rotterdam en omgeving plezier.

Wijzigingen zijn opgeslagen