Smakelijke reis door de Randstad

oktober 2018
Omschrijving afbeelding

Op avontuur met de Randstadrail? Trek er een dag op uit en reis van actie naar actie. Voor de route Rotterdam - Den Haag hebben wij een aantal must-do’s met de pas op een rij gezet.

Eerste stop: Pijnacker

Je stapt in de Randstadrail richting Den Haag. De deuren sluiten en voor je het weet ben je de stad uit. Hoge gebouwen zijn nergens meer te bekennen. Vanaf nu zijn het weilanden afgewisseld met dorpjes. Na een paar haltes kom je aan bij Pijnacker Centrum en de geur van lekkernijen waait je tegemoet. Ga erop af! Bij Ommekantje staat namelijk een overload aan lekkere theetjes, soep, quiche, sandwiches en zoetigheden voor je klaar. Laat dat stevige ontbijt ‘s ochtends dus maar staan. Je moet er wel snel bij zijn, deze actie is nog geldig tot en met 30 november 2018.

Tweede stop: Den Haag

Met een goed gevulde buik kun je er weer helemaal tegenaan! Reis door naar Den Haag, waar genoeg te doen is om je de rest van de dag te vermaken. Ga gratis naar het Omniversum en bekijk een film op het gigantische beeldscherm. Of bezoek één van de vele musea. Met je Rotterdampas kun je onbeperkt gratis naar bijvoorbeeld Escher in het Paleis, het Literatuurmuseum, het Nationale Archief en het Haags Historisch Museum. Maar check voor vertrek zeker even het complete aanbod. Het is te veel om op te noemen!

Derde stop: Berkel en Rodenrijs

Na een lange dag in Den Haag heb je ongetwijfeld weer trek. Op de heenweg heb je het knusse restaurant naast de halte Berkel en Rodenrijs misschien al gespot. En zeg nou zelf; dat ziet er toch leuk uit?! Pannenkoe is de kers op de taart (of de stroop op de pannenkoek) als het gaat om een dagje uit buiten Rotterdam. Eet smakelijk!

We kijken uit naar de foto’s van jouw Rotterdampas-avontuur met de Randstadrail. Deel ze op Instagram met #rotterdampas!

Wijzigingen zijn opgeslagen