De perfecte party look

december 2018

De boom staat te pronken en de dennengeur verspreidt zich door het huis, dat kan maar één ding betekenen: het is bijna Kerstmis! De tijd van samenzijn met familie en vrienden, heerlijk lang dineren, champagne poppen en dansen tot in de late uurtjes. Je bent vast al stiekem aan het nadenken over de outfit waarin je gaat shinen, maar de feestdagen vereisen nóg een aantal voorbereidingen. Ga er maar eens lekker voor zitten, want na het lezen van deze tips creëer jij de perfecte party look!

Fancy nagels

Elke vrouw kent het wel: heb je net je nagels perfect gelakt, komt je vinger per ongeluk tegen een net gelakte nagel aan… Is het je na 100 pogingen eindelijk gelukt, dan bladdert je nagellak na twee dagen alweer af. The struggles are real tijdens het lakken van je nagels. Gelukkig is daar Beauty Obsessions! Na een behandeling bij deze salon zullen jouw nagels twee weken stralen. Je leest het goed: twee weken verzorgde nagels!

Frisse snoet

De feestdagen zijn ontzettend druk, en daar horen korte nachtjes bij. Wallen zijn bijna onvermijdelijk, maar gelukkig kun je je daarop voorbereiden met de volgende tips! Na een gezichtsbehandeling bij Flavour Visagie stap je met een frisse snoet de deur uit. Nog even langs Ecobeauty Skincare om de wenkbrauwen in toom te brengen, en je wimpers kunnen ook wel een opknapbeurt gebruiken. Bij Beauty Obsessions ben je aan het juiste adres. Zeg maar dag tegen uitgelopen mascara!

Verwen je voeten

Of je nou op hakken van 10 centimeter hoog staat, of lekker op je sloffen rondhuppelt, je voeten krijgen wel wat te verduren tijdens de feestdagen. Die kunnen dus ook wat aandacht gebruiken! Na een voetreflexbehandeling sta jij weer flexibel in je schoenen en rock jij gewoon die high heels!

Met jouw Rotterdampas maak je je feestlook compleet! Kun je ook nog wel een verse coupe gebruiken? Bij verschillende kappers kun je met je Rotterdampas terecht! Wij zijn benieuwd naar jouw party look! Vergeet je ‘m niet te delen met #Rotterdampas?

Wijzigingen zijn opgeslagen