Sport jezelf naar de top!

augustus 2018
Omschrijving afbeelding

Hockey, roeien, zwemmen, volleyballen en waterpolo; de Nederlandse topsporters veroveren keer op keer het podium. Wat zijn ze goed hè? Jaloersmakend! Maar wat denk je ervan, blijf je voor de buis hangen of kom je zelf in actie? Laat je inspireren door onze sportieve Rotterdampasacties!

Op het veld

De Nederlandse hockeydames gaven afgelopen weekend weer het goede voorbeeld. De combinatie van snelheid en plezier op het veld zorgden ongetwijfeld voor veel nieuwe hockeyfans. ‘Dit wil ik ook!’ Nou, dat kan! Een teamsport op alle niveaus, voor alle leeftijden en in alle delen van de stad. Van Leonidas in Kralingen tot Tempo 34 in Charlois; met je pas krijg je € 25,- korting op de jaarcontributie. Na een paar lessen ren jij met je stick van de ene naar de andere kant van het veld. Je verdedigt, scoort en viert de ene na de andere overwinning met je team.

In het water

Ben jij een echte waterrat en hou je van team- of balsporten? Dan is waterpolo iets voor jou! Niks dobberen in het water; watertrappelen als een pro! Tijdens de Spido Dutch Waterpolo Trophy in Zwemcentrum Rotterdam kon je al spieken bij de Nederlandse waterpolovrouwen. Maar ook tijdens de EK-finale gingen ze lekker: goud! Wil jij ook een poging wagen? Spring het water in en je eerste training bij Zwemvereniging D-elft kan beginnen.

Op het water

Voel je je prettiger óp het water? Met goud, zilver en brons op zak laten de Nederlandse roeiploegen zien hoe dat moet. Probeer het zelf en verken de Rotterdamse wateren. Je hoeft echt niet meteen zo’n smalle boot in, want bij Roeivereniging T.I.O.G. leer je alles over sloeproeien.

Sportinspiratie genoeg toch? Check hier alle sportacties op een rij en beweeg je ook (langzaam) naar de top!

Wijzigingen zijn opgeslagen