De zomer draait op volle toeren!

juni 2018
Omschrijving afbeelding

Zon op je bol en een zomers windje langs je benen. Niks is zo chill als rondzwieren in de zweef- of draaimolen. Zullen we er maar niet te lang omheen draaien? Check bij welke toplocaties jij met je pas eindeloos in het rond kan draaien.

Voor de kids!

Er is niets zo magisch als een draaimolen. Alleen de prachtige kleuren en het aanstekelijke deuntje zorgen bij de kids al voor veel pret. Tussen het ravotten door worden er dan ook heel wat rondjes gedraaid bij Plaswijckpark. Met een lach van oor tot oor op het grote paard, in het zwevende vliegtuig én op de stoere motor. Als ze de draai te pakken hebben ligt het volgende stoere draaimolenavontuur alweer op de loer! Bij Bobbejaanland draai je namelijk eindeloos veel rondjes op de draaimolen. Maar ook het grote reuzenrad en de zweefmolen geven een leuke draai aan je dag. Wat een dolle pret!

Het échte werk!

Ja, ben je warmgedraaid? Dan gooien we er nog een schepje bovenop. Het schattige paardje verdwijnt en een eenvoudig, houten stoeltje hangt voor je klaar. Maar hé, deze verandering zal de pret zeker niet drukken! Omhoog, omlaag en met je voeten door het water zwierend  in het rond. Bij Attractiepark Duinrell draai je helemaal door!

Psst, dit is geen gewone draaimolen, maar een mega toffe zweefmolen. Een flinke dosis moed is dus een absolute must. Voel je toch wat spanning? Duik dan even terug in de tijd. Bewonder de meer dan 100 jaar oude draaimolen in het park. Denk terug aan je (misschien wel eerste) draaimolenavontuur bij Plaswijckpark. Voor je het weet heb je de moed bij elkaar en ben je door het dolle heen.

Nog één tip!

Heb je geen kids of niet zo'n zin in een pretpark (kan dat?!)? Stap dan in de mega blitse zweefmolen op de Parade! Met je Rotterdampas krijg je €4,- korting op de entree voor dit reizende theaterfestival. Dus kom zweven over het kleurrijke Museumpark van vrijdag 29 juni t/m zondag 8 juli in Rotterdam.

 

Wijzigingen zijn opgeslagen