Ontdek meer... buitenpret

mei 2020

Heerlijk! Het zonnetje schijnt, de weergoden zijn ons goed gestemd én we mogen langzaamaan weer wat meer buiten beleven. Tijd om de jaargids open te slaan en leuke acties uit te zoeken. We gaan het water op, het groen in en zoeken het hogerop!

In de benen

Daar staat een kastanjeboom, een stukje verderop een rozenstruik en je weet precies welke stoeptegel je moet ontwijken omdat ‘ie scheef ligt. Dat blokkie om in je eigen buurt heb je wel gezien. Op naar een andere omgeving! Met een dagwandeling van Pippin Hikes banjer je 20 kilometer door Rotterdam en kom je op de mooiste plekken van de stad. Mooi meegenomen: met de pas loop je ‘m 1x gratis.

Schip ahoy!

Zin om uit te waaien, maar weet je niet hoe of waar? Stop! Denk niet langer na. Huur een sloep voor twee uur bij iKapitein en bestuur je eigen bootje. Jij draait je hand niet om voor een knap staaltje stuurmanskunst en dobbert relaxt op het water. Gaan we naar Historisch Delfshaven of de Hillegersberg? Hoe dan ook, met de Rotterdampas huur je onbeperkt een sloep met 25% korting.

Wat een klap…

Een keer een flinke mep tegen een balletje is niet verkeerd. Als je daarmee ook nog eens de winst binnensleept, kan jouw dag helemaal niet meer stuk. De banen van Midget Golfbaan Parkhaven liggen er helemaal strak bij om flink wat gekleurde balletjes te laten rollen. En dat helemaal voor niks! Zeg, niet sjoemelen met de puntentelling hè?

Door de lucht

Ja hoor, vandaag gaan we voor spanning, sensatie en een flinke dosis actie bij Klimpark Fun Forest! Trek dat tuigje aan, zet die helm op en hijs jezelf naar boven. Ben je goed gezekerd? Haal dan nog een keer diep adem en stort je van die hoge boom af. Roetsj je zo met alle gemak het Kralingse Bos door. Heerlijk, die wind langs je gezicht! Je mag ook nog een keer terug komen, want je krijgt onbeperkt 25% korting op klimmen.

Zin in meer buitenpret? Check rotterdampas.nl voor veel meer!

Let op: check voor de zekerheid nog even de website van de partner voor openingstijden en aanvullende voorwaarden.

Wijzigingen zijn opgeslagen