Nieuw pasjaar, nieuwe acties!

maart 2020

Het nieuwe pasjaar is weer begonnen! Hoeveel plakkertjes heb jij al in de Jaargids 2020 met supertoffe acties zitten?! Naast oude, vertrouwde partners als de Spido, Euromast en Duinrell hebben we ook weer een paar gloednieuwe acties toegevoegd aan ons aanbod. Zo maken we het pasjaar nóg leuker. Een paar vind je hier:

14.50 uur

De thee staat klaar, de warme hapjes zijn gebakken en de sandwiches gesmeerd. Dat ziet er goed uit! De high tea van Ten to Three Bakery eet je midden in het centrum van Rotterdam, dus je kunt je shopsessie zo weer hervatten. En weet je wat ook nog mooi meegenomen is? Je krijgt 1x 25% korting op al deze lekkernijen.

Dubbel op de fiets

Jullie zitten allebei op het zadel. Handjes aan het stuur en voet op de trapper. Maar hé! Beginnen we met links of met rechts? Dat tandemfietsen is nog best een uitdaging, maar gelukkig heb je wel een tussenstop onderweg om even uit te rusten met een kopje koffie. Spring samen met je buddy op de fiets en krijg gelijk 25% korting.

Puzzelen maar!

Lekker knutselen en puzzelen maakt zo lekker je hoofd leeg. Die kleurtjes is nog best lastig matchen zeg! Maar stukje bij beetje krijgt jouw mooie creatie vorm. Met de Rotterdampas krijg je bij In Vuur en Vlam Smederij en Mozaïekhuis onbeperkt € 15,- korting op de mozaïek workshop all-in. Dus, je kunt even vooruit!

In de benen

Sportkleren in de aanslag, we gaan naar Fit for Free! Trommel je sportmaatje op en werk je samen in het zweet op de ingewikkelde fitnesstoestellen. Hup, spring nog even de loopband op om uit te lopen, dat scheelt morgen weer wat spierpijn. En met je pas krijg je ook nog 1x 25% korting op een Fit Zelf- of Fit Vrij-abonnement. Succes!

Benieuwd naar alle andere nieuwe én oude vertrouwde acties? Bekijk het overzicht!

Wijzigingen zijn opgeslagen