Me-time!

september 2019
Omschrijving afbeelding

Werken, naar school gaan, sporten, op stap met vrienden en een familiefeestje: je bent druk druk druk. Nu is het ‘me-time’! Geen badjas aan, komkommer op je ogen en poedelen in een voetenbadje thuis, nee. We gaan op pad! Heb je je Rotterdampas al bij de hand? Mooi zo! Trek een comfortabele outfit aan, want we gaan op de relax-toer!

Watte?

Waar heb je behoefte aan? Strakke ‘wenkies’, witte tanden en een fruitmasker? Of liever een gezichtsbehandeling en een mooi bekkie met make-up? We gaan naar La Vida Permanent Beauty. Bij deze schoonheidssalon zijn ze namelijk van alle markten thuis, leggen ze je helemaal in de watten en kunnen ze je compleet verzorgen zoals jij dat wilt. Met de Rotterdampas krijg je ook nog eens onbeperkt 25% korting op een behandeling, dus zoek maar wat fijns uit!

In kleermakerszit

Rust in je hoofd geeft rust in het dagelijks leven. Behoefte aan een meditatiemomentje? Bij Phuntsok Chö Ling leer je op donderdagavond twee uur lang hoe je kunt mediteren en de boel even de boel kunt laten. Na zeven avonden heb je de basisbeginselen van innerlijke rust onder de knie. Is dat mazzel, want met de pas krijg je 1x 25% korting op een 7-rittenkaart.

En… strek!

Is stilzitten of op een behandeltafel liggen niets voor jou? Dan hebben we natuurlijk ook nog wat sportiefs in de aanbieding: een lesje yoga! Je leert je gedachten los te laten door rustgevend bezig te zijn met rekken, strekken en ademhalingsoefeningen. Bij Yoga Vidya Rotterdam kun je een week lang onbeperkt yoga’en met € 5,- korting. Voel jij je aan het einde van de week helemaal soepel en herboren.

Deblokkeren

Niet zen genoeg? Om nog meer één te worden met jezelf kan een reikibehandeling je uitkomst bieden. De meester zorgt ervoor dat blokkades uit je lichaam verdwijnen en de energie rijkelijk stroomt door je lijf. Ben je na de eerste behandeling nog niet helemaal waar je wilt zijn? Metta Roos in Rotterdam biedt Rotterdampassers onbeperkt 25% korting aan, dus ga zo vaak je wilt.

Behoefte aan nog meer relaxen en zen? Check onze acties voor meer chillsessies.

Wijzigingen zijn opgeslagen