Lekker stoer doen!

augustus 2019
Omschrijving afbeelding

Een rondje dierentuin, uitgebreid high tea’en of een filmpje pakken met de Rotterdampas is natuurlijk hartstikke leuk en relaxt, maar soms heb je zin in actie! Stoere uitjes waar je lekker los kunt gaan en een flinke dosis energie kunt lozen. Heb je goed geslapen vannacht? Mooi! Rol je mouwen maar op, want we beginnen bruisend aan ons stoere lijstje!

Scheuren

Trommel een aantal racemonsters op en stap in een kart. Wie is een echte durfal en scheurt moeiteloos tientallen rondjes de baan over in de snelste tijd? Bij Van der Ende Racing Inn kun je het testen: hier krijg je onbeperkt € 4,- korting op een heat van 10 minuten. Ben je al een echte pro en zoek je voor de afwisseling eens een andere baan? Dat kan! Bij Bleekemolens Race Planet kun je 1x voor € 3,95 een rondje karten. Ready, set, go!

Op jacht

Je trekt een harnas aan, pistool in je hand, blik op scherp. Hoppa! Die tegenstander is al snel uitgeschakeld. Maar pas op! Achter je staat iemand die je probeert te raken. Voel je de adrenaline al stromen? Dan wordt het misschien tijd om een bezoekje te brengen aan Lasergame Rotterdam. Hier kun je 1x gratis lasergamen; dus verzamel al je pasmaatjes en ga de strijd aan. Succes!

Hoger kan niet!

Toink, toink, toink… Jij gaat stuiterend de stad door. Wat vet! Dit keer niet van enthousiasme op een step of met de fiets. Nee, met een paar Kangoo Jumps onder je voeten! Zo ontdek jij Rotterdam vanuit een heel ander perspectief. Op dit stoere uitje krijg je met de pas onbeperkt 50% korting. Volgende week nog een keer?

Bob de Bouwer

Hoe stoer is het om je eigen zeepkist in elkaar te timmeren en het daarna tegen andere teams op te nemen met een heuse zeepkistenrace? Ontwerp en timmer bij Buurman Werkplaats en Materialen tijdens een workshop je eigen zeepkist in elkaar, die jij natuurlijk omtovert tot een supersnel gevaarte. Met de Rotterdampas krijg je 1x 25% korting. Spring erop, en gaan met die banaan, eeehm, zeepkist!

Wijzigingen zijn opgeslagen