Lekker leren

augustus 2020
Twee dames aan het koken tijdens een kookworkshop

Taarten bakken kun je als de beste, een woordje Engels spreken lukt nog aardig en je oma verslaan met een potje badminton heb je ook wel onder de knie. Dus? Juist, tijd voor nieuwe skills! Ga je voor een exotische dans, lekkere gerechten leren koken of een zelf genaaide broek? Met de Rotterdampas scoor je die nieuwe, coole vaardigheden in ieder geval met flinke korting.

Naald en draad

Insteken, omslaan, doorhalen en af laten glijden. Makkie dat breien, maar met een sjaal alleen kom je er niet tijdens de frisse zomeravonden of koude winters. Hoe fix je toch een kekke blouse of shiny jas? Bij Ensaid Modevakschool krijg je onbeperkt 25% korting op een starterscursus kleding naaien. In acht lessen leer je basic naaiskills waarmee de de mooiste creaties in elkaar flanst. Dat is altijd handig.

Ciao!

Een simpel pastaatje met verse tomatensaus, gekruid gehakt en rucola kan soms zo lekker zijn. Maar ja, hoe maak je van simpel nou iets smaakvols? In de Kookstudio van Belle leer je goed koken in een handomdraai. Met de Rotterdampas sleep je ook nog 25% korting binnen, dus dat driegangendiner moet goed komen. Wie nodig jij binnenkort bij je uit aan tafel?

Un, dos, tres

Tot acht tellen in het Spaans lukt. Nu die heupen nog meekrijgen op de maat. Dat is nog best lastig! Maar het allerbelangrijkste is plezier hebben in het dansen. Dat kun je aan dansdocent Francisco Pérez wel overlaten. Vol passie leert hij je de eerste stappen van de Cubaanse salsa in acht lessen. Die krijg je ook nog eens met onbeperkt 25% korting, kun je voorlopig even vooruit!

¿Hola, qué tal?

Die vakantie naar Spanje ging dit jaar niet door, maar dikke kans dat je volgend jaar wel naar de costa afreist. Weet je wat dan een voordeel is? Dat je genoeg tijd hebt om de Spaanse taal een beetje te leren spreken! Bij de Rotterdamse Volksuniversiteit krijg je 1x € 25,- korting op een cursus of workshop v.a. € 100,-. Dus kom maar op met die Spaanse woordjes. Enne, ga je helemaal niet naar Spanje? De universiteit heeft een zeer ruim taalaanbod, dus jouw vakantieland zit er vast tussen!

Let op: check voor de zekerheid nog even de website van de partner voor openingstijden en aanvullende voorwaarden

Wijzigingen zijn opgeslagen