Lekker creabea!

oktober 2018
Omschrijving afbeelding

Deze week tippen we een aantal acties waar jij je creativiteit helemaal in kwijt kunt. Mozaïeken, fotograferen, muziek maken of kleien; er is voor ieder wat wils. Steek je handen maar uit de mouwen!

Pietje-precies

Ben jij dol op puzzelen én knutselen? Laat je creativiteit de vrije loop bij een workshop mozaïeken! Bij Atelier Mozaproza leef je je helemaal uit met kleine tegeltjes in alle kleuren van de regenboog. Spiegels, vazen, lampen: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het pimpen! Ook bij Maak-Rotterdam weten ze wel hoe je de boel kunt opfleuren. Ga aan de slag met een guts en wat inkt en druk je stempel op al jouw kunstzinnige werken.

Podiumkunsten

Is dat gefrutsel niets voor jou? Check dan eens het cursusaanbod van de SKVR. Ontwerp bijvoorbeeld een kledingstuk, monteer je eigen film of ga los tijdens de improvisatielessen in het theater. Wel eens bij een concert gestaan en je afgevraagd hoe tof het zou zijn om zelf een muziekinstrument te spelen? Probeer het gewoon! Na een cursus speel jij gegarandeerd de meest funky deuntjes, samen met je band.

Iedereen is creatief!

Dus ook de allerkleinsten. Bij Villa Zebra komen kinderen voor het eerst in aanraking met kunst. Ze kunnen gratis meedoen aan workshops waarin ze zelf aan de slag kunnen met klei, verf, piepschuim en verf. Je staat er versteld van hoe creatief die kleintjes zijn!

Met een Rotterdampas op zak blijf je nieuwe dingen ontdekken, maar leer je ook mensen kennen die het net als jij leuk vinden om lekker creatief bezig te zijn. Veel plezier samen!

Wijzigingen zijn opgeslagen