Klaar? Afkoelen maar!

juni 2020

Na regen komt echt zonneschijn. Dus plant die zonnebril maar op je neus, trek de zonnebrand uit de kast en zet die relaxte stoel om in bruin te bakken maar buiten. Wat lekker zeg, dat warme weer! Maar na een paar uur zonnestralen vangen heb je behoefte aan verkoeling. Hoe? Met de Rotterdampas natuurlijk.

Koude klets

Die kekke zomerjurkjes zitten in de tas, een hippe strandoutfit heb je ook gescoord en er zit nog genoeg geld in je portemonnee na een rondje shoppen. En wat doe je daarmee? Een ijskoude iced koffie of frappé special bij Sherlock’s Place scoren, duh! Flinke dot slagroom erbovenop, daar was je echt even aan toe! Volgende week weer eentje halen? Met de pas krijg je onbeperkt 50% korting!

Pak die golf!

Daar komt er weer een! Even vaart maken, plank goed in het water leggen en… je staat! Maar niet voor lang want de golven zijn krachtiger dan je denkt. Geen probleem, we moeten het allemaal leren. En bij Surfschool Hoek van Holland krijg je onbeperkt 25% korting op een beginnersles surfen, dus je kunt zo vaak opnieuw beginnen als je zelf wil!

Waterchillen

Je hebt zin in yoga, maar ook om te dobberen in het water. Tsja, dat wordt kiezen. Of toch niet? Want bij SUP’s UP kun je het beste van deze twee werelden combineren. Met de Rotterdampas kun je voor 1x met 50% korting een sup-yogaworkshop doen. Train je balans en kom kabbelend tot rust op het water. Daar word je pas zen van.

Goed vasthouden

Loom geworden van het chillen in de zon? Dan is het tijd voor actie! Spring op de fiets naar Nesselande en hijs jezelf in een wetsuit. Daar duik je het water in, schuif je je voeten in een wakeboard en hou je de kabel stevig vast. Ja?! GO! Met die introductieles waterskiën sjees jij het water over. En dat ook nog eens met 50% korting!

Enne, een keertje een lekkere plons in het zwembad is ook zeker geen straf. Met de pas spring je 1x  gratis in een van de Rotterdamse zwembaden.

Wijzigingen zijn opgeslagen