Kijken, kijken, niet aankomen!

december 2019
Theater aan het water

Er is zoveel moois te zien, dat het soms best lastig kiezen is. Ga je voor een museum vol schilderijen, beeldhouwwerken en moderne kunst of toch naar een film, theatervoorstelling of een van de vele andere opties? Zie jij door de bomen het bos nog? We zetten een paar leuke ‘kijk-uitjes’ voor je op een rijtje. Dan heb je alvast een begin!

IJskoude beelden

Ondanks dat we al flink wat koude dagen en nachten achter de rug hebben, is het vanaf deze week officieel: de winter. En om even lekker in die ‘winter-vibe’ te komen pakken we het openbaar vervoer naar de IJssculpturen van Cool Event in Scheveningen. Het thema van deze ijzige expositie is ‘Magic Frozen’. Kijk je ogen uit in deze tent van 500 m² (!) vol ijs. Als dat niet genoeg moois biedt, weten we het ook niet meer. Oh ja! Met de pas kun je onbeperkt met 50% korting naar binnen. Vergeet je sjaal niet!

Waterfeest

Zo, dan is het nu tijd om op te warmen en een lekker hapje eten. Bij Theater op het Water in Rotterdam kun je eten, warm worden én kijken tegelijkertijd. Terwijl jij een maaltijd en een glaasje wijn naar binnen werkt, word je optimaal geëntertaind. Rotterdampassers krijgen 1x 25% korting. Meezingen mag, maar wel eerst je mond leeg eten!

Praten over de film

Eens een bioscoopfilm 2.0 bekijken? Maar natuurlijk! Bij CineNoord in Rotterdam wordt iedere film ingeleid door een filmkenner of gast. Dat is bijzonder! Het vinden van een gespreksonderwerp was nog nooit zo makkelijk. Met de Rotterdampas kun je 1x gratis naar een jeugd- of avondfilm. Vond je het zó leuk dat je nog een keertje wil gaan? Geen probleem, je krijgt na het eerste bezoek onbeperkt 25% korting op jeugd- en avondfilms. Veel kijkplezier!

Dordtse werken

Tot slot nog een mooi ‘kijk-uitje’ wat verder weg: het Dordrechts Museum. Met werken van verschillende Hollandse Meesters weet je zeker dat je wat moois te zien krijgt. Kies een thema – bijvoorbeeld ‘Nieuwe Wegen’ – en ontdek de schilderkunst uit de periode rond 1900. Niet genoeg tijd om alles te bewonderen? Niet getreurd. Je mag onbeperkt gratis naar binnen.

Nóg meer kijken? Bekijk alle acties op de website!

Wijzigingen zijn opgeslagen