Het uitzicht hier is nog mooier dan bij de Euromast

maart 2020

Pensionado Ingrid Koote (71) woont in Ommoord en gaat met haar man Jelle (78) high teaën in het UfO restaurant. Ze vertellen over deze smakelijke ervaring op hoogte!

Op weg naar het UfO restaurant zien Jelle en ik de grote glazen cabine vanuit de verte al staan: dat ziet er leuk uit! We parkeren de auto gratis op het naastgelegen parkeerterrein, maar met de metro is het restaurant ook goed bereikbaar. Bij binnenkomst worden we door serveerster Laura beneden in de bar heel hartelijk ontvangen.

Scones en hartige sandwiches

Onder het genot van een drankje wachten we nog even beneden in de bar op de andere gasten. Zodra de andere gasten er ook zijn, legt Laura ons uit hoe het er in de lucht aan toegaat en stappen we de ufo in. Alles staat al klaar en de tafels zijn mooi gedekt. Dat ziet er heerlijk uit! En wat een hoop keus: van hartige sandwiches tot scones met clotted cream, macarons, muffins en warme ovenhapjes: niets is te gek. En – niet onbelangrijk – het smaakt fantastisch!

Rondjes draaien

We drinken natuurlijk thee, maar als we trek hebben in fris, wijn, bier of koffie mogen we dit ook zelf pakken in het midden van de ufo. In totaal zijn we zo’n 1,5 uur ‘boven’. Al die tijd draaien we langzaam rond en het uitzicht is vanuit elke hoek magnifiek! We hebben ook mazzel met het prachtige weer, want daardoor kunnen we ontzettend ver over het water, de haven en Rotterdam-Zuid kijken. Jelle vindt het fantastisch; hij heeft een mooi uitzicht op zijn oude buurtje op Zuid. Ik vind het uitzicht van UfO stiekem zelfs nog mooier dan dat van de Euromast. Je zit wat minder hoog, waardoor je meer ziet van de stad, zoals De Rotterdam en alle andere hoogbouw aan de overkant van het water. Wat is dit een aanwinst voor Rotterdam!

Wil je binnenkort gebruikmaken van deze actie? Reserveer dan online een plekje op de website van het UfO restaurant.

Wijzigingen zijn opgeslagen