Hallo nieuw pasjaar!

februari 2016

Het nieuwe Rotterdampasjaar is begonnen! Ben je nieuwsgierig naar wat komend jaar je allemaal brengt? Blader door de jaargids. Voorin zie je welke acties nieuw zijn. Zoals een gratis pannenkoek, dwars door de stad met Sightseeing Rotterdam, maar ook een DJ clinic en nog veel meer! Natuurlijk zijn jouw favorieten er weer bij, zoals Diergaarde Blijdorp, Plaswijckpark, Duinrell, Spido en de Euromast.

Nieuw jasje
Rotterdampas.nl heeft een nieuw jasje gekregen! Op zoek naar een leuk uitje? Het is nu een stuk makkelijker om te zoeken en filteren op acties. Dat gaat ook heel gemakkelijk op je telefoon. Voor nog meer inspiratie, reviews en leuke nieuwtjes kan je terecht op de nieuwe blog!

Rotterdampas in je broekzak
Wil je altijd en overal alle Rotterdampasacties kunnen bekijken? Met de nieuwe app kan je makkelijk zoeken en vind je precies welke acties bij jou in de buurt zijn. Binnenkort kan je ook je eigen wensenlijstjes bijhouden en zie je automatisch wat je bespaart met de pas. Houd daarom de updates goed in de gaten! Download de app nu voor je iPhone of Android smartphone

Meer dan 750 leuke dingen
Heel het jaar door worden er acties aan het aanbod toegevoegd. Bij aankoop van de pas krijg je direct de Jaargids Alsjeblieft!, waar je 414 jaaracties in vindt. Daarna krijg je ieder seizoen de Veel plezier! en Dikke Pret thuisbezorgd, waar de nieuwste seizoensacties in staan. Gloednieuw is de maandmail die elke eerste dag van maand in je mailbox ploft. Hierin staan superacties voor theatervoorstellingen, dagtochten, workshops en meer en met korting vanaf 50%! Schrijf je hier in! De lastminute-mails (2x in de week) houden je op de hoogte van alle actuele acties met hoge kortingen.

Heel veel plezier dit pasjaar!

Wijzigingen zijn opgeslagen