Heel veel waterpret!

juni 2018

Rotterdam is een echte waterstad, dus leg je opblaaskrokodil en fancy zwembroek maar klaar; er valt heel veel waterpret te beleven!

Spetter, pieter, pater, lekker in het water

Heb je je agenda bij de hand? Daar gaan we! Op maandag: Aquajoggen bij het Oostelijk Zwembad, op dinsdag: Aquazumba bij Sportcentrum West en op woensdagmiddag: vrijzwemmen in IJsselmonde. Oh, en vergeet vooral de maandelijkse AquaDisco bij De Wilgenring niet. Die wil je echt niet missen!

Eigenlijk is er te veel om op te noemen. Met je pas kun je namelijk bij 19 zwembaden in Rotterdam en omgeving 1x gratis zwemmen en daarna met korting. Ook voor doelgroepzwemmen is er bij veel zwembaden een leuke Rotterdampaskorting.
Waar sla jij morgen je lievelingsslag?

Alleen voor de echte waterratten!

Borstcrawl, schoolslag of vlinderslag? Een mooie lange duik, flink wat snelheid en... bam! In 1 baantje heb je 50 meter erop zitten. Jaja, bij Zwemcentrum Rotterdam kun je heel wat meters maken tijdens een groepstraining of wanneer je zelf baantjes trekt.

Maar als de zon schijnt...

Dan maak je het liefst een bommetje in het buitenbad! Even geen serieuze work-out, maar lekker met vrienden of kids afkoelen in het water. Bij het Van Maanenbad is het één groot feest als de zon schijnt. Van het binnenbad naar het buitenbad en weer terug. Bommetje hier en daar. Wow, wat een coole plek zo midden in de stad!

Ook tof is het buitenbad in Hoek van Holland. Geen strandzand tussen je tenen of prikkend zeewater in je smoeltje, maar zacht gras aan de rand van het bad. Vergeet ook de coole speelobjecten niet ;-)

Of je nu gaat in Noord, Oost, Zuid of West, met je pas zwem je op je best!

Wijzigingen zijn opgeslagen