Happen en stappen

juni 2021
Oreo pancakes van Mr. NonNo

Susan, @onlysuus, is een kleurrijke dame die dol is op leuke dingen, mooi eten en de stad Rotterdam. Tijdens een rondje langs een paar heerlijke Rotterdampasacties, komen al deze dingen samen. Van zoetigheid bij Mr. NonNo en Didi’s Stroopwafels tot aan een hartig hapje bij Pomm’s Rotterdam. Let’s go!

Yes, eindelijk schijnt het zonnetje! Tijd voor een heerlijke foodtour met de Rotterdampas. Want wat is er nou leuker dan genieten van heerlijke hapjes terwijl je vitamine D opsnuift en nieuwe hotspots ontdekt? Ik neem je mee naar drie verassende plekken waar je je vingers bij af zult likken!

Hemels bezoekje

Rise and shine; it’s pancake time! De foodtour gaat van start bij Mr. NonNo op de Mariniersweg (maar ook op het Middellandplein vind je een vestiging). Er is een ruim terras waar je met een QR-code heel coronaproof je bestelling kunt doen. Het water loopt me in de mond als de ‘Bring me to Oreo heaven’-pancakes voor mijn neus staan. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar smaken ook fantastisch. De combinatie van de drie fluffy pancakes met de Oreo koekjes is echt voortreffelijk en zeker een aanrader!

mr. nonno oreo pancake

Volgende stop: stroopwafels

De foodtour vervolgt zijn weg richting de Oude Binnenweg naar Didi’s Stroopwafels. Zodra je hier binnenstapt voel je de gezellige sfeer van een chique en schattig zaakje in een mooi karakteristiek pand. Ook hier is het goed toeven op het terrasje in de zon. Binnen kies je zelf de toppings van je versgebakken stroopwafel. Wil je ‘m in witte, pure of melkchocolade gedoopt hebben? Vervolgens kun je ook zelf kiezen welke topping je wil, bijvoorbeeld marshmallows, karamel, smarties of speculoos. Ik kies voor een stroopwafel met witte chocolade en smarties. Een feestje voor het oog en voor de zoetekauwen onder ons: je weet niet wat je meemaakt!

Didis stroopwafel

Lekker snacken

Na dat mierzoete lekkers ben ik wel toe aan iets hartigs. Een sfeervolle wandeling door het centrum brengt mij op de Coolsingel, hier vind je Pomms’ Rotterdam. Voor je lekkere snack trek met een duurzame en verantwoorde herkomst ben je hier aan het juiste adres. Ik probeer hier de vegan No chicken nuggets en de Pomm’s Goudse kaasbitterballen. Extra lekker met de zelfgemaakt samurai saus van Pomm’s: een combi van hun eigen mayonaise gemixt met twee soorten sambal van Hottie en wat extra hete peper, I’m on fire!

pomms nuggets

Wat een heerlijke dag. Alle drie de plekken waar ik ben geweest zijn stuk voor stuk de moeite waard om te proberen. Dit smaakt zeker naar meer…

De hele maand juni kun je nog gebruikmaken van de acties bij Mr. NonNo en Pomms' Rotterdam. Didi's Stroopwafels zal in de herfst weer meedoen met een heerlijke seizoensactie. Bekijk alle acties van Rotterdampas hier.

Wijzigingen zijn opgeslagen