Haal alles uit je pas

februari 2019
agenda

Time flies when you’re having fun! Dus wat dacht je ervan? Met het nieuwe pasjaar voor de deur is dit hét moment om nog even álles uit je pas te halen. Pak snel je agenda erbij, want deze toffe acties wil jij vóór 1 maart afvinken. Geloof ons maar!

Karten vs. vogels

Nee, tijd om stil te zitten is er deze maand niet. Je hebt natuurlijk al een jaar de tijd gehad om de tofste acties van je wensenlijstje te strepen, maar er is zoveel leuks te doen dat er vast nog een paar acties open staan. Een race tegen de klok, dat is waar het nu allemaal om gaat. Vlogger Ferdinand maakte eerder dit pasjaar een bliksemsnelle vlog op de kartbaan. Supercool! Doe je het liever wat rustiger aan? Dan mag je de tropische vogels bij Avifauna niet missen. Hup, kom vliegensvlug in actie!

Pannenkoek vs. pizza

Als je dan klaar bent met karten of vogels spotten is het tijd voor een lekker hapje eten. Het zou toch zonde zijn als straks het pasjaar voorbij is en jij de 25% korting op een Italiaans driegangenmenu bij Ristorante Torino aan je voorbij hebt laten gaan. Reserveer dus snel een tafeltje en spring op je fiets richting Delfshaven. Of bezoek dit knusse tentje op Valentijnsdag. Romantiek gegarandeerd! Al is een boottocht over de Maas met duizend pannenkoeken aan boord ook iets waar je mee aan kunt komen. Hoe dan ook, bij deze twee eettentjes moet je geweest zijn.

Sport vs. relax

Hoewel je deze maand dus eigenlijk niet stil mag zitten, is een beetje ontspannen wel toegestaan. Nu is ‘ontspannen’ voor iedereen iets anders. De een zweert bij Yoga of Mindfulness en de ander raast het liefst even uit in het park of de sportzaal. Ben je ernog niet helemaal uit wat voor jou de beste manier is, ga dan snel langs bij Yoga Vidya Rotterdam voor een proefweek. En niet te vergeten: volg een lesje ouderwets gymmen bij ApenkooiGym. Als je deze twee uitersten geprobeerd hebt, weet je snel genoeg waar jij nieuwe energie van krijgt!

Toeren vs. onderuit zakken

Ontdek meer Rotterdam dan ooit. Dat is wat je tenslotte met je pas doet, toch?! Maar naast het ontdekken van alle attracties, eettentjes en sportlocaties kun je ook daadwerkelijk meer te weten komen over onze toffe stad. Ga maar eens naar Rotterdam Tourist Information. Echt waar, zelfs als rasechte Rotterdammer leer je je stad aan de hand van mooie verhalen en een mega maquette nóg beter kennen. Verder is het bezoeken van de vele bioscopen ook een echte aanrader. Op je fiets of met het openbaar vervoer reis je de hele stad door. En dit alles om wel 8x gratis naar de film te kunnen met je pas.

Je agenda zal inmiddels wel vol raken. Geen getreur, veel van deze toppers zijn er ook komend pasjaar weer bij. Bestel of verleng dus snel je pas! Bezoek je deze acties nog in februari dan kun je het volgende pasjaar nóg een keer gebruik maken van de korting. Extra veel plezier!

Wijzigingen zijn opgeslagen