Frisse blik

januari 2019

Misschien heb je even nodig om bij te komen van het jaarlijkse knalfeest. Of heb je nog een appelbeignet liggen die té lekker is om weg te gooien. We geven je groot gelijk; meer rust nemen en minder voedsel verspillen zijn supergoede voornemens.

En met deze drie Rotterdampasacties kan je nóg meer goede voornemens van je lijstje strepen! Ben je er klaar voor?

Op naar het zwembad!

Zwemmen is dé manier om er weer een spetterend jaar van te maken. Lekker pootje baden, aqua joggen of eindeloos veel baantjes zwemmen. In je eentje, samen met vrienden of in een team; het kan allemaal. Sporten zorgt voor een sterk en gezond lichaam, maar brengt ook mensen samen. Hoe mooi is dat?! Ga bijvoorbeeld naar Sportcentrum de Rozenburcht waar je onbeperkt € 0,80 korting krijgt op bepaalde groepslessen. Of duik het water in bij Sportcentrum West tijdens een doelgroepuurtje. Sportief én leuk, wat wil je nog meer?!

Gewoon gezond doen

Je zult er versteld van staan hoe goed je je voelt na een paar baantjes in het zwembad. En als je dan zo lekker bezig bent, gaat de rest vaak vanzelf. Let maar op; als je eenmaal de smaak te pakken hebt, ben je niet meer te stoppen. Bij Jorfit.nu krijg je onbeperkt € 50,- korting op een ‘Jorfit goed of beter’ programma. Zo kom je echt alles te weten over eten en bewegen. Je bent straks een echte fitboy of girl!

Lekker in je vel

Dat is tenslotte waar het om gaat. Start het jaar met een 8-weekse training Mindfulness en vind rust en energie. Niets of niemand kan jou dit jaar nog tegenzitten. Jij weet je een houding te geven in iedere mogelijke situatie en houd zo de boel in balans.

Na de lessen bij Yes! Mindfulness bekijk jij alles met een nieuwe, frisse blik. En weet je, zo’n vrolijke snoet staat je goed!

Ontdek 2019 zo fris en fruitig mogelijk.
Op een gezond en mooi jaar vol plezier!

Wijzigingen zijn opgeslagen