Feestelijke start

maart 2019
cupcakes

Het hebben van een Rotterdampas is een feest op zich. En dit jaar helemaal met het 30-jarig jubileum! Maar je moet toch echt zelf de slingers ophangen. Ga daarom snel op pad met de pas! Met onze wekelijkse tips voor toffe acties wordt jouw pasjaar één grote party.

Sfeermakers

Om de slingers op te hangen, moet je ze wel eerst in huis halen. Maar nog leuker is om ze zelf te maken! Aan de Mathenesserweg vind je een creatieve winkel mét koffiebar genaamd Maak-Rotterdam. Loop je hier op een zaterdagochtend binnen, dan tref je een grote tafel met bergen knutselspullen aan. Ga aan de slag met vouwblaadjes, sliertjes en stickers. Alles wat je nodig hebt voor het maken van jouw unieke slinger ligt op tafel.

Reserveer je de ‘mini-workshop slingers maken’ met de Rotterdampas dan krijg je 50% korting. En bij dit knusse tentje hebben ze ook een nieuwe jaaractie: 1x 50% korting op een stuk taart naar keuze. Dubbelop feest!

Lekkernijen

Van taart krijg je natuurlijk nooit genoeg. Dit keer hoef je niet zelf aan de slag, want bij Alice in Cakeland hebben ze een vitrine vol gebakjes. Met je pas krijg je een overheerlijke cupcake met 50% korting. En dan mag je ook nog een lekker drankje voor de helft van de prijs uitzoeken, wat een verwennerij!

Deuntjes

Ook muziek kan niet ontbreken in dit lijstje. Bij Museum Rotterdam ontdek je alles over 30 jaar partyscene in Rotterdam. Met reusachtige discoballen, verschillende muziekstijlen en outfits van toen en nu kom jij gegarandeerd in de feeststemming. De hitjes die voorbij komen op je silent disco koptelefoon zorgen ervoor dat jij al dansend door de expo Party People beweegt. Met je pas krijg je onbeperkt gratis entree bij Museum Rotterdam. Dus ben je in het centrum, wip dan een keer (of twee, drie) binnen en ervaar deze feestelijk expo.

Het 30-jarig jubileumfeest van Rotterdampas is duidelijk begonnen met deze drie heerlijke seizoensacties. En er gaan nog heel veel leuke acties komen. Deel je leukste Rotterdampas foto’s op Instagram met #rotterdampas!

Wijzigingen zijn opgeslagen