Eropuit in de voorjaarsvakantie

februari 2020
Kinderen bij het Maritiem Museun

Jaaaaaaaa, het is voorjaarsvakantie! De eerste weken van 2020 zitten er weer op en daar moet je natuurlijk even van bijkomen. Alhoewel… bijkomen? Daar denken je kinderen vast anders over! Naast uitslapen en chillen, is er natuurlijk weer van alles te beleven in en rondom Rotterdam. Wij zetten de leukste Rotterdampasuitjes voor je op een rij. Veel plezier!

Waterpret

Een bezoekje aan het Maritiem Museum is natuurlijk altijd goed. Kinderen (en ouders natuurlijk ook!) leren hier alles over het water, de Rotterdamse haven én ze kunnen zelf lekker aan de slag. Altijd al eens willen weten wat er allemaal op een cruiseschip gebeurt? Dan kun je een bezoekje aan het Maritiem niet overslaan, want de tentoonstelling ‘Zeekastelen’ is voor het laatst te zien. Pak die kans om nog van alles te weten over cruisevakanties. Enne, met de pas ga je hier gratis naar binnen!

Da’s lekker

Heb je na een actief dagje geen zin om zelf te koken? Dat begrijpen we helemaal! En het is tenslotte vakantie. Bij Pannekoe schuif je aan voor een heerlijke pannenkoek met de lekkerste toppings. Nog meer mazzel: de naturel-versie scoor je met je pas helemaal gratis. Smullen!

Dobberen

Laat de zon zich een dagje niet zien? Pak je tas, doe er een grote handdoek en zwemkleding in en zoek een Rotterdams zwembad op. Wie is het snelst aan de overkant? Wie blijft het beste drijven? Een middagje waterpret doet het altijd goed! Extra leuk: met je pas kun je 1x gratis zwemmen.

Groene kikker

Het is best leuk om een uurtje op pad te zijn, maar soms heb je zin in een lange dag weg. Even dat échte vakantiegevoel opzoeken. Bij Duinrell (waar je gratis naar binnen mag!) ben je dan aan het goede adres, want daar maak je je uurtjes wel vol: een rondje door Wonderland, een duik in de Ballenzee of roetsjen van de Glijbaantoren. Een feest voor jong én oud!

Op zoek naar nog meer leuke acties met kinderen? Bekijk ze op de website!

Wijzigingen zijn opgeslagen