En… actie!

augustus 2019
Omschrijving afbeelding

Die zomervakantie met alle lekkere ijsjes, ontspannen vaartochten, reizen en dagjes weg is heus hartstikke chill. Maar een beetje werken aan de conditie en actief bezig zijn kan natuurlijk ook geen kwaad. Tijd voor actie in de tent! Daarom zetten we speciaal voor jou een paar leuke, zomerse sportactiviteiten op een rijtje. Zo verschijn je over een paar weken weer hartstikke fit, fris en fruitig op school of achter je bureau!

Door het groen

We voeren het tempo niet rustig op. Nee, we gaan meteen goed van start met Power walking! Samen met een gezellige groep stap je in en rondom de Rotterdamse wijk Nesselande een uur lang stevig door de natuur. Enne, die frisse neus heb je ook meteen binnen. Met de pas krijg je 1x 25% korting op een maandabonnement, dus je hebt alle tijd om uit te zoeken of het iets voor je is.

De beuk erin

Heb jij je sportoutfit al voor de dag gehaald? Top! Begin dan maar alvast met de warming-up, wat we gaan door met een lesje bootcamp bij Bootcamp Tony. Tijdens deze workout doe je cardiotraining, boxen, fitnessoefeningen én werk je ook nog eens aan je mentale gezondheid. Met de pas krijg je 1x 50% korting op een 10-rittenkaart. Waar wacht je nog op? Let’s go!

Plié en strek

Altijd al eens een prima ballerina willen zijn? Of gewoon lekker dansen? Dan is een proefles bij Talvandansen helemaal voor jou weggelegd. Je krijgt hier 1x een gratis proefles klassiek ballet, moderne dans of dansworkout. Zo kun je eindelijk eens die balletschoenen aan doen en zwieren door de danszaal. Lekker hè, zo op de muziek draaien?

Blub

Ben jij er nog niet helemaal aan toe om de vakantie los te laten en dobber je het liefst in het water? Dan kun je een lesje duiken bij het Duikhuis niet aan je voorbij laten gaan. Je ontdekt de wondere onderwaterwereld van eeehh… het zwembad. Kun je vast oefenen voor de volgende trip mét vissen ?. Met de Rotterdampas krijg je onbeperkt 50% korting op proeflessen, dus voorlopig houd jij dat vakantiegevoel nog wel even vast…

Benieuwd naar nog meer sportieve uitjes? Of heb je eerder een flinke dosis relaxinspiratie nodig? Bekijk dan alle acties.

Wijzigingen zijn opgeslagen