Eettentjes om je vingers bij af te likken!

juni 2018
Omschrijving afbeelding

De datum voor het etentje is geprikt… nu nog de locatie! Jij hebt de eervolle taak gekregen om een eettentje te kiezen. Genoeg keuze: ga je voor een lekkere diner bowl, een frietje of toch eens iets anders? Wij kunnen ook nooit kiezen, maar kunnen je wel vertellen dat je bij deze eettentjes gebakken zit! Maakt de keuze alweer iets makkelijker, toch?

Van Indiaas...

Een keer iets anders proberen dan de Hollandse pot? Tijd voor wat pit in de keuken! Verleg je grenzen en proef van de Indiase specerijen. Gewoon in Rotterdam bij Light of India! Of je gezelschap nu van pittig, veel groente, vlees, rijst of vega houdt; iedereen eet hier zijn buikje rond!

tot Japans!

Deze tip hebben we al eerder gegeven, maar is een reminder waard! In hun Rotterdampasvlog testen Anneloes en Nina speciaal voor jou de menukaart vol Japanse gerechten midden op de Witte de With. De conclusie was al snel duidelijk; Wagamama is het perfecte eettentje voor een gezellige avond!

En van vega...

Als je het helemaal goed wil doen voor je vega maatjes, let dan op! Bij bovengenoemde eettentjes kun je genieten van een verrukkelijke vega maaltijd, maar er is één plek die we ook wel het 'vega walhalla' mogen noemen. De menukaart van Evergreen Veggies staat namelijk vol Aziatische vega hapjes. Om opnieuw keuzestress van te krijgen. Mmmmm!

tot aan de bom!

Maar echt! Je kunt alle eettentjes in Rotterdam afgaan, maar smullen van gebak of een frisse zomerse salade doe je hier! Met je smoel in de zon is het in Kralingen op een klein maar fijn terras goed toeven. Wat wil je nog meer? Precies. Bomm is écht de bom!

Vier eettips met korting op een rij. Krijg je al trek? Succes met kiezen en eet smakelijk!

Wijzigingen zijn opgeslagen