Dit jaar hou ik het vol!

januari 2020

Wie Oud & Nieuw zegt, zegt champagne, feestjes en – jawel – goede voornemens. Want na alle kerstborrels, diners, oliebollen en sinterklaassnoepgoed, is het nu toch wel weer eventjes mooi geweest. Het probleem is vaak alleen: hoe hou je het vol? We zorgen alvast voor wat ontzettend leuke inspiratie, dan is het aan jou om je schouders eronder te zetten.

Lucht snuiven

Een lekkere work-out mag natuurlijk niet in het lijstje ontbreken. Trainingspak aan, sportschoenen eronder en gaan met die banaan! Bij The Happy Fit Challenge krijgen vrouwen een gratis proefles bootcamp, dus uitzoeken of je door wil gaan met je sportieve voornemen was nog nooit zo makkelijk. Enne, die frisse lucht en beweging doet je goed, hè!

Winkeljungle

Niet alleen bewegen draagt bij aan een gezondere levensstijl, nee. Wat je eet is ook belangrijk. Duik eens de supermarkt in om te bekijken wat er allemaal op de etiketten geschreven staat. Wat betekent onverzadigde vetten eigenlijk? En is light eigenlijk wel zo gezond? De experts van Safardia nemen je mee op Supermarkt Expeditie om al je vragen te beantwoorden. Je krijgt hier nog 25% korting op ook!

Eerste duik van het jaar

Heb je de nieuwjaarsduik in Scheveningen gemist? Dan plan je zelf toch een herkansing?! Bij Het Duikhuis bijvoorbeeld. Ben je gelijk nog lekker sportief bezig ook. Met de pas krijg je onbeperkt 50% korting op proefduiken, dus je kunt genoeg oefenen voor die ijskoude snoekduik volgend jaar!

Zeeeennnnnnn

Na sporten en gezond eten, helpt een uitgerust hoofd ook bij een goed begin van het nieuwe jaar. In 2020 voor jou geen boodschappenstress, een drukke weekendagenda of chagrijnige werkweken meer. Jij maakt je hoofd leeg en zorgt ervoor dat je helemaal zen bent na een paar verschillende losse lessen yoga – die je bij Yoganesa met de pas met onbeperkt 25% korting volgt. Wat voel jij je lekker!

Zin in nog meer chillen? Check ook nog deze blog: me-time! Of neem een kijkje bij alle acties.

Wijzigingen zijn opgeslagen