Lekker keten en skaten

februari 2016

Danisha, Felisha en Janaya gingen Ouijiboarden bij de Kralingse Plas.

Wie is wie?
Danisha (6) en Felisha (6) zijn tweeling, hun grote zus Janaya is 12. Moeder Laura (38) ging mee als fotograaf. Ze wonen in Overschie.

Ouijiboarden, wat is dat?
Plezier maken op een iets langer skateboard. Dat kan je al leren vanaf 4 jaar.

Wat vonden jullie ervan?
Danisha: “Hoi, ik ben Danisha en samen met mijn zusjes en mijn moeder gingen we Ouijiboarden, dat doe je op een groot skateboard. Het leukste vond ik het leren hoe je de bochtjes moest maken. We hebben ook trucjes geleerd en die leken echt heel moeilijk, maar toen we het probeerden was het super makkelijk!”

Felisha: “We begonnen met een warming–up. Dat was heel leuk, want we moesten grappige oefeningen doen. Het boarden werd goed uitgelegd en het was gewoon super! Ik vind dat andere mensen het ook moeten proberen. Ik zou het heel graag nog een keer willen doen!”

Janaya: “Ik mocht wat harder skaten dan mijn zusjes, omdat ik het heel goed onder de knie had. Het leukste vond ik het harde racen. Ik ben wel een keer gevallen, maar gelukkig kregen we aan het begin van de les goede bescherming aan. Ik zou graag een keer terug willen. Gelukkig kan dat ook met de Rotterdampas. Ik vond het super!”

Volgende keer weer?
Alle drie in koor: „Ja, we willen nog een keer!”

Wijzigingen zijn opgeslagen