De coolste zomer ooit!

juni 2018
Omschrijving afbeelding

Stralende zon, strakblauwe lucht, volle terrassen, zwoele avonden… de zomer in 010 komt eraan, heerlijk! En hoe heter, hoe beter. Want Rotterdampas helpt je de zomer door met verfrissende acties waarmee je niet alleen je hoofd koel houdt, maar ook nog eens ‘cool’ voor de dag komt. Dat laatste is natuurlijk niet geheel onbelangrijk in de stad die momenteel bovenaan alle (inter)nationale cool-lijstjes staat; we hebben een imago hoog te houden jongens!

Dus hang jij met je pas de stoere surfchick of -dude uit, ben je de strakste SUP’er van de city of scheer als je een echte pro op je waterski’s over de plas. Of iets heel anders, maar óók superhip: cryotherapie. Een paar minuten chillen bij een temperatuurtje van -170 graden en je huid is weer helemaal fris en fruitig!

Ook altijd fijn op een bloedhete zomerdag: een verkoelend drankje of ijsje. Bouw bijvoorbeeld je eigen cocktail of proost in de XtraCold Icebar; hoe cool is dat? Maar met je pas krijg je ook korting op een overheerlijke milkshake of een superbrute freakshake! Die laatste scoor je onder meer bij Café Ech Wel en Kandy Krush (deel je indrukwekkende ijsje dan wel effe op Instagram met #rotterdampas).

Over ijs gesproken: Babette Looije heeft de coolste baan ever. Zij maakt verse sorbetijsjes en frozen cocktails in de lekkerste smaken, op een wel heel bijzondere manier. Hoe? Dat lees je ook in het nieuwe magazine.

Mocht de zon zich nu een paar dagen níet laten zien (we zitten tenslotte wel in Nederland), kijk dan even op p. 20 en 21 van ‘Veel plezier!’. Hier vind je de coolste Rotterdampasacties voor elke temperatuur – en dat zijn er heel wat! Dus hoe heet (of koud) de zomer ook wordt, met je pas heb je sowieso Veel plezier!

Wijzigingen zijn opgeslagen