3 heerlijke versiertrucs

december 2018
versieren

Deze maand trek je echt alles uit de kast om de boel te versieren en je vrienden en familie te verrassen. Snoepgoed in alle soorten en maten, pakjes in kleurrijk papier en lichtjes die knipperen op het ritme van de muziek. Maar al dat moois en lekkers vraagt natuurlijk wel wat creativiteit. Wij trekken de trukendoos open en geven je drie onmisbare versiertips!

Lekkers voor ieder moment!

Of je nu zelf visite krijgt of ergens op bezoek gaat; zorg voor iets lekkers bij de koffie! Doet het altijd goed – zeker als het net uit de oven komt. Na een workshop taartjes decoreren bij Arta la Tarta zit je sowieso gebakken. Jij hebt het kneden van marsepein nu helemaal in de vingers en weet van ieder hapje een kunstwerk te maken. ‘Mmm, wat mooi! Bijna zonde om op te eten.’

Verrassing na verrassing

Om nog even door te gaan op lekkere hapjes; wat dacht je van bonbons maken? Elke bonbon is als een cadeautje: niemand weet wat erin zit. Bij Olala Chocola Rotterdam maak je deze winter zelf bonbons. Kies een vulling, een speciale dip en een opvallende topping. Smikkel ze meteen op of maak er een mooi pakje van voor in de schoen of onder de boom. Of nóg beter... Geef de hele workshop cadeau! Samen is dit extra leuk!

Muziekje erbij en....

Klaar! Om de gezelligheid compleet te maken, leer je ook nog even gitaar spelen. Na een paar lessen bij SKVR heb je de basisakkoorden al onder de knie. Kruip vervolgens met je gitaaronder de kerstboom en iedereen zwijmelt weg wanneer jij ‘Oh dennenboom’ inzet.

Wat een gezelligheid hè?! En wat veel lekkers. Bekijk de nieuwe ‘Veel Plezier!’ en ontdek nóg meer overheerlijke seizoensacties.

Wijzigingen zijn opgeslagen