Jeugdtegoed

Heb je een brief van de gemeente Rotterdam gehad dat je recht hebt op AOW- of jeugdtegoed? Dan kan het nog vijf werkdagen duren voordat het tegoed beschikbaar is op je Rotterdampas. Je kunt dit in de gaten houden via Mijn Pas of de Tegoed Checker-app (download 'm hier voor Android of iOS).

Staat het er na vijf werkdagen nog steeds niet op? Mail dan het pasnummer (als het om jeugdtegoed gaat, dat van het kind/de kinderen) naar info@rotterdampas.nl. Dan kijken we dit voor je na.

Het actuele aanbod voor Rotterdam vind je op www.aowtegoed.nl of op www.jeugdtegoed.nl.