Jeugdtegoed

Heb je een brief van de gemeente Rotterdam gehad dat je recht hebt op jeugdtegoed? Dan kan het nog vijf werkdagen duren voordat het tegoed beschikbaar is op je Rotterdampas. Je kunt dit in de gaten houden via Mijn Pas of de Tegoed Checker-app (download 'm hier voor Android of iOS).

Staat het er na vijf werkdagen nog steeds niet op? Mail dan het pasnummer (als het om jeugdtegoed gaat, dat van het kind/de kinderen) naar info@rotterdampas.nl. Dan kijken we dit voor je na.

Het actuele aanbod voor Rotterdam vind je op rotterdam.nl/aow-tegoed of op rotterdam.nl/jeugdtegoed.

Nee, je hebt geen pincode nodig om in winkels met je tegoed te betalen.

Het jeugdtegoed kun je aanvragen via rotterdam.nl/jeugdtegoed-aanvragen.

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App

Rotterdampaswinkel

Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur
za van 10 tot 16 uur (t/m 25 mei)

bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

je kunt hier alleen pinnen