2019 wordt leuker dan ooit, want Rotterdampas bestaat 30 jaar! Ook in dit jubileumjaar ontdek je met de pas weer superveel leuke dingen – gratis of met korting.

Lekker eten doe je bijvoorbeeld bij ESTO food & drinks, Maak-Rotterdam en H2OTEL. En je nieuwe hobby vind je bij Jeugdtheater Hofplein, De Stad Uit of Jurassic Golf. Wil je eropuit met je pas? Ga gratis naar het zwembad, de leukste musea en de bioscoop. Maar natuurlijk staan vertrouwde toppers als de Euromast, Spido, Plaswijckpark en Duinrell ook weer op je wensenlijstje.

Dat wensenlijstje maak je heel eenvoudig in de gratis Rotterdampas app of in Mijn Account; hier zie je bovendien in één oogopslag hoeveel je bespaart met je pas. En dat is heel wat, met meer dan 750 acties per jaar!

Het overzicht van alle acties vind je hier. En als je toch het overzicht bekijkt, kun je je meteen inschrijven voor de Rotterdampas inspiratiemails: in de Maandmail (voor theaterfans!), de Lastminute mail en de MovieMaandag mail staan nóg meer leuke uitjes. Net als in de jaargids en de seizoensmagazines. En uiteraard is Rotterdampas ook te vinden op Facebook, Instagram en Twitter– dit jubileumjaar feestelijker dan ooit!

Kijk snel hoeveel voordeel de pas jou oplevert of check alvast de jaaracties voor het nieuwe pasjaar.

Vanaf 1 februari 2019 bestel of verleng je de pas heel gemakkelijk online of via de brief die je begin februari ontvangt. Check je brievenbus!

 

Bereken je voordeel Naar jaargids 2019

 

Wijzigingen zijn opgeslagen