Zonnig zomerweekend

juni 2019
Omschrijving afbeelding

YEAH, de zomer is officieel begonnen! En Moeder Natuur stelt ons niet teleur in de eerste week. Met temperaturen boven de 30 graden kunnen we gelijk volop genieten. Met dit weer is binnen zitten natuurlijk geen optie; check daarom snel onze tips voor een zonnig zomerweekend in Rotterdam. Hallo vakantiegevoel!

Zwoele zaterdag

Deze zaterdag is het tropisch warm! Je kunt natuurlijk met je airco knuffelen of in de koelkast kruipen, maar er zijn leukere manieren om af te koelen. Op het water bijvoorbeeld! Bij Sup’s Up krijg je 50% korting op je eerste lesje suppen. Hoe houd je die peddel eigenlijk vast? En hoe zorg je ervoor dat je overeind blijft staan? Alhoewel, met dit weer is in het water vallen natuurlijk ook hééélemaal niet erg. Plons!

Picknicktijd!

Heb je drie rondjes over de Bergse plas gesupt, iedereen ingehaald en óók nog flink wat baantjes getrokken? Dan heb je vast enorme trek gekregen. En wat is er lekkerder dan een picknick voor jou en je vrienden? Kies de beste spot uit, leg je kleed neer en aanvallen maar! Bij SMAAK krijg je nu 50% korting op een picknick voor jou én iemand zonder pas.

Zonnige zondag

Maar, een portie cultuur is natuurlijk ook altijd goed. Zondag is namelijk de laatste dag om rondreizend theaterfestival De Parade te bezoeken. Schuif aan voor een hapje en drankje met live-muziek of bezoek een van de voorstellingen. Met je pas krijg je ook nog eens onbeperkt 50% korting op de entree. Ga je naar Nico Dijkshoorn en Wilfried de Jong, of bemachtig je een plekje bij het Scapino Ballet? De artiestenparade is eindeloos!

Staan de zweetdruppels nog steeds op je voorhoofd? Check dan onze ijskoude acties óf probeer een van de andere watersporten. Voor alle Rotterdampasacties kijk je hier. Enjoy!

Wijzigingen zijn opgeslagen