Zomer must-do's!

juli 2018

Het is zomer! De meiden van Weekends in Rotterdam tippen 5 Rotterdampas uitjes die jij sowieso moet doen deze zomer. Gratis of met korting! Want ‘zomer’ betekent genieten en ontspannen, maar ook heel veel lol maken. Met de Rotterdampas kun je een hoop leuks doen tijdens deze zwoele maanden. Ideaal, toch? Veel plezier!

1. Een mooie wandeling door Trompenburg Tuinen & Arboretum

Als je op zoek bent naar een groene plek in Rotterdam, ben je bij Trompenburg Tuinen & Arboretum aan het juiste adres. Het is een prachtig aangelegde plantentuin, waar je exotische bomen en enorm veel struiken, planten, bollen en knollen kunt vinden. Het is heerlijk om hier rond te struinen in alle rust, terwijl je geniet van de natuur. En dat midden in de stad! Een echte oase dus.

Met de Rotterdampas kom je gratis binnen bij Trompenburg Tuinen & Arboretum. Een echte aanrader!

2. Een taartje eten bij Bomm

Bomm Bar & Bistro is een vrij nieuwe hotspot in Kralingen. Bij Bomm (de naam staat voor ‘Best of MoMents’) kun je lekker drinken, lunchen, borrelen en dineren. Ben jij stiekem een echte zoetekauw? Gelukkig kun je bij Bomm ook van heerlijk huisgemaakt gebak smullen. Extra lekker met 25% Rotterdampas korting!

3. Een milkshake van Tante Nel

Heb je tussen het shoppen door behoefte aan een opkikker? Tante Nel vind je op de Pannekoekstraat, midden in het centrum, en is daarom de ideale spot om jezelf even te verwennen met iets lekkers! Met je pas krijg je 50% korting op een lekkere coole milkshake! En als je er dan toch bent: probeer gelijk wat van hun heerlijke snacks, zoals een Frikan-nel of een patatje stoofvlees...

4. Suppen bij de Bergse Plassen

Met dit zomerse weer zoeken we natuurlijk ook graag wat verkoeling op. En waar kan dat beter dan aan, in of in dit geval, op het water?! Staand op een groot surfboard en met een peddel in je hand, SUP je lekker in het zonnetje over de Bergse Plassen. Het ziet er makkelijker uit dan het is, maar gelukkig krijg je met je pas 50% korting op een les. Een mooi moment om het eens te proberen dachten wij!

SUP's UP

5. Midgetgolf

Uitgezwommen en gegeten? Dan is het de hoogste tijd om, helemaal gratis, een potje midgetgolf te spelen bij Midget Golfbaan Parkhaven. Super gezellig om te doen tijdens een zonnig dagje in de stad! Ook niet verkeerd is dat er een heerlijk zonnig terras is bij de golfbaan. Ideaal om na het midgetgolfen nog even wat te drinken.

Dit waren nog maar 5 leuke dingen die je deze zomer met de Rotterdampas kan doen! Bekijk hier nog meer leuke Rotterdampasacties. Op zoek naar nog meer inspiratie voor activiteiten in Rotterdam? Check dan ook de website van Weekends in Rotterdam.

Wijzigingen zijn opgeslagen