Ontdek meer... vies worden!

oktober 2019

De herfst is in volle gang! Hét seizoen om eens goed vies te worden. Na een regenachtige dag lekker stampen in de plassen of schooieren door het bos in de modder. Hou je vast, hier komt een flinke dosis inspiratie aan!

Vrrooeeem

Tijd voor actie in de tent. Trommel wat vrienden, familieleden, collega’s of een deel van je straat op en spring met z’n allen op een quad. Na een uurtje rauzen zitten jouw outfit en helm onder een flinke laag bagger. Lekker hè, een keer ongegeneerd vies worden? En helemaal als je met de pas op dat uur quad rijden ook nog eens € 44,- korting krijgt. Ka-ching!

Kleien maar

Ga goed op je stoel zitten, schouders naar achter en wrijf je handen warm. Vergeet je mouwen niet op te rollen, want dan weet je zeker dat die in ieder geval schoon blijven. Schort voor en hup! Duik maar in de klei tijdens de pottenbakworkshop, die je met de pas 1x met 50% korting kunt volgen. Wat wordt het, een kan, vaas of stijlvol kommetje?

Deuntjes

Het weekend komt langzaamaan in zicht, dus trek de agenda maar tevoorschijn. ’s Avonds nog een gaatje? Topper! Elke vrijdag en zaterdag is er in Club Vibes een Dirty Weekend Vibes-feestje, waar je tot in de late uurtjes lekker uit je dak kunt gaan. En de entree is voor 1x zelfs helemaal gratis. Waar wacht je nog op?

Gevulde maag

Na een intensieve bezigheid moet het innerlijke energielevel natuurlijk weer omhoog. Lekker smullen met klodders saus is dan een perfecte bezigheid. Bij Ayla in Rotterdam krijg je 1x 50% korting op patatas bravas met tomatensaus en aioli. Meer zin in zoet? Dan is een stuk taart met een drankje met 25% korting bij Sharp Sharp ook niet verkeerd!

Shinen

Genoeg vieze dingen gedaan? Oké, dan is het tijd voor rust en schoon. Bij Schoonheidsinstituut PUUR|BEAUTY word je weer helemaal zen terwijl je even goed onder handen wordt genomen tijdens een after-summer-relaxtreatment. Jouw huid straalt weer en jij voelt je chill. Heerlijk! Met de pas krijg je 50% korting.

Op zoek naar nog meer vieze, schone, herfstige acties? Bekijk ze op de website.

Wijzigingen zijn opgeslagen