Samen eten

juli 2019
Omschrijving afbeelding

Lekker hè, eten? Maar het is nog leuker om het samen te doen. En dat wordt nóg gezelliger als je het buiten de deur doet. Dus wil je eens wat anders dan een snelle pasta thuis naar binnen werken met je date, moeder of beste vriend(in)? Pak je Rotterdampas en ga op pad. Het scheelt niet alleen afwas, maar je kunt je meteen laten verrassen door de fijne restaurants bij jou in de buurt. Eet smakelijk samen!

Huiskamerbuffet

Ben jij zo iemand die nooit kan kiezen van de menukaart? Dan is het buffet bij huiskamerrestaurant Obst & Gemüse echt iets voor jou! Of je nu biologisch, vegetarisch of veganistisch eet: dit is het juiste adres. Met je pas krijg je 1x 50% korting op het buffet voor jou én iemand zonder pas. Het menu wisselt per seizoen, dus je hebt meteen een goede reden om vaker langs te gaan.

Vlees op z’n Braziliaans

Midden in het centrum van Rotterdam vind je het restaurant Brazil Rodizio, dé place-to-be voor echte vleesliefhebbers. En het allermooiste? Je kunt er zoveel eten als je wilt. Met je pas krijg je namelijk 1x 50% korting op all-you-can-eat voor jou én iemand zonder pas. Cocktailtje erbij, een lekker toetje… en na afloop dans je met je date de Braziliaanse samba. Topavond!

Wagamama: stokjes of bestek?

Wie Aziatisch zegt, zegt Wagamama. Je kunt in het restaurant aan de Witte de Withstraat kiezen uit allerlei heerlijke Aziatische gerechten. Van soep en noedels tot heerlijke wokgerechten en curry. Geen zorgen als je stuntelt met stokjes, dan pak je gewoon je bestek erbij. Extra leuk: het maakt niet uit met hoeveel mensen je uit eten gaat, want met je pas krijg je 1x 25% korting op de rekening. Ook leuk met het voetbalteam dus!

Tropische risotto

Een romantisch avondje uit voor jou en je geliefde, dat betekent rozen, wijn en een dinertje bij Bomm Bar Bistro in Kralingen. Van hun heerlijke gerechten gaat het liefdesvuur zeker feller branden. Met je pas krijg je 1x 50% korting op een tropische risotto; een echte klassieker met een verrassende twist.

Leuk hè, zo samen op stap? Naast eten, is er nog veel meer samen te beleven met de Rotterdampas. Ontdek alle sportieve, actieve, muzikale, kidsproof en toffe uitjes hier!

Wijzigingen zijn opgeslagen