Samen is alles leuker

november 2018
Omschrijving afbeelding

Nog geen plannen voor het weekend? Met je Rotterdampas heb je keuze uit meer dan 750 leuke uitjes die je gratis of met korting kunt doen. Wie je gezelschap ook is, hier volgt een portie inspiratie voor iedere situatie. Want hé, samen is alles leuker!

Met z’n twee

Uitsloven in de keuken? Nee joh! Schuif samen met je vriend(in) of date aan bij het altijd sfeervolle Evergreen Veggies. Met 25% korting geniet je hier van een geheel biologisch en vegetarisch menu. ‘Mmm, heb je de rijstpudding al gehad? Die moet je echt proeven!’ Eenmaal de buikjes rond, ga je door naar Cinerama. De perfecte plek om rustig uit te buiken. Gratis of met korting naar de film maakt de avond natuurlijk extra leuk!

Met vrienden

Zin in wat spanning en sensatie met vrienden? Maak je klaar voor een escaperoom bij Escape Mission. Je kent je vrienden al wat langer; altijd lachen, gieren, brullen. Maar eenmaal samen opgesloten in een ruimte herken je ze niet meer terug! Twee keer met je ogen knipperen en de hele kamer staat op z’n kop. Iedereen flitst heen en weer en transformeert in een stuiterbal. De tijd tikt door. En dan, net op het nippertje, openen jullie de deur! Wat een spektakel!

Bij Escape Mission hebben ze drie verschillende Escape rooms. Je speelt ze allemaal met 25% Rotterdampas korting.

Met kinderen

Onder het mom van ‘samen is alles leuker’ tippen we ook een actie waar jong én oud van onder de indruk raakt, namelijk Rotterdam Tourist Information en Museum Rotterdam. Je komt hier echt alles te weten over de stad. Een stukje geschiedenis en een kijkje in de toekomst. Ook kinderen vinden deze uitjes hartstikke leuk!

Check alle Rotterdampas blogs, vlogs en reviews voor nog meer tips. Lijkt het je het leuk om samen met andere Rotterdampassers eropuit te gaan? Word dan lid van de Rotterdampas Facebookgroep.

Wijzigingen zijn opgeslagen