Party preps

maart 2019
Omschrijving afbeelding

De start van het nieuwe pasjaar, je verjaardag of een andere mooie mijlpaal: er is altijd wel een reden voor een feestje. En daar hoort natuurlijk een echte partylook bij! Met deze vier stappen ben jij in no time ready to shine. Je wordt heerlijk in de watten gelegd - net als je vriendinnen, die er als de kippen bij zijn als je dit plan met ze deelt.

Stap 1: gezonde lokken

Als je haar maar goed zit, toch? Precies! Op naar Mondaine Haarmode voor een hippe nieuwe coupe. De kapper geeft advies en heeft iets moois voor jou in petto. Maar het blijft toch altijd spannend. Knip, knip, en een briesje van de föhn. ‘Wauw, het zit perfect!’

Stap 2: stralende snoet

Opgewekt loop je de salon uit. Je nieuwe coupe in combinatie met die glimlach staat je goed. Nu nog even lekker optutten. Nee, niet zelf. Bij Flavour Visagie kunnen ze dat als de beste. Met je pas krijg je tot en met mei 1x 50% korting op feestmake-up. Nét iets meer rouge en een opvallende lippenstift. Je hoeft niet bang te zijn dat het té wordt. Soms is een feestje het gewoon waard om uit te pakken.

Stap 3: making memories

Die opgedofte koppies moeten natuurlijk wel vastgelegd worden. Een selfie? Dit verdient een professionelere aanpak! Een speciale partyshoot bij fotostudio PicturePeople is het meer dan waard. Voor je het weet vliegt de confetti door de lucht en voelen jullie je helemaal thuis op de set. Yes, dat is er eentje om in te lijsten!

Stap 4: het feest kan beginnen!

En tadaa! Met deze partylook kun je zo door naar een gruwelijk goed feest: Welcome to the Guilty Pleasure Dome. Jij en vriendinnen nemen de dansvloer van Rotown over. Jullie zijn getransformeerd in echte feestbeesten; helemaal in stijl!

Aan de voorbereidingen kan het niet liggen. Vergeet Rotterdampas niet te taggen in je partypics. Have fun!

Wijzigingen zijn opgeslagen