Pak die nieuwe look

oktober 2019

We laten de zomermaanden nu écht achter ons. De dagen worden korter, geen hoogblonde coupe meer, kleur verdwijnt langzaamaan van je zongebruinde benen en armen en je gezicht kan na al die warme dagen ook wel een lekkere crème gebruiken. Hoogtijd om jezelf eens lekker op te tutten en na weken vol jurkjes en korte broeken in een nieuwe outfit te steken. Trek je stappers maar aan, we gaan op pad voor een herfstlook!

Haar doen

Bovenaan beginnen: een kappersbeurt. Alleen een beetje bijpunten of maar gelijk een heel nieuwe kleur erin? Jouw feestje! Bij Beauty Styling krijg je maar liefst onbeperkt 25% korting op verven, knippen, permanent en coupe soleil. Die laatste kun je in gedachte houden als je de zomer nog niet los wil laten.

Chillmodus: aan

Oké, stap 2. Om je gezicht weer even bij te laten komen, verdient het wel een goede massage of verzorgende behandeling. Ogen dicht en genieten maar! Pas op dat je niet in slaap valt hè? Bij Laura Voogt Aromatherapie en Welzijnscoaching krijg je 1x 25% korting op een gezichtsbehandeling, healing of massage. Waar je ook voor kiest, als je de deur uitstapt ben je helemaal zen.

Nieuw jasje

We gaan weer verder: een coole outfit. Want het is best leuk om jezelf af en toe eens in iets nieuws te steken, toch? Heb je nog wat nodig, een nieuwe jas, broek of schoenen misschien? Met een dagtocht van SnelleVliet naar Designer Outlet Roermond scoor je mooie kleding voor mooie prijzen. En op de tocht zelf krijg je ook nog eens € 12,50 korting met de Rotterdampas. Dat is een goed begin van de dag!

Poedelen

Tot slot, tijd voor de voetjes! Die oude lagen nagellak mogen er best af. Ook die dagen slenteren op slippers hebben hun sporen achtergelaten, met uitgeputte voeten tot gevolg. Die verdienen dus wel wat aandacht met een pedicurebehandeling. Met de pas krijg onbeperkt 25% korting op een Spa Pedicurebehandeling bij Beauty Obsessions.

Nog meer inspiratie opdoen? Kijk op de website voor de leukste acties.

Wijzigingen zijn opgeslagen