Op naar Kralingen!

september 2020
Foto van het landschap bij de Kralingse plas

‘Dat is al zo oud als de weg naar Kralingen.’ Een lekker Rotterdams gezegde! Maar Kralingen is ook echt heel oud. Eeuwen geleden liepen hier al Rotterdammers door de straten om inkopen te doen en elkaar te ontmoeten. En nu is het jouw beurt om deze oer-Rotterdamse wijk te ontdekken! We zetten een paar leuke acties die je hier met de pas kunt doen voor je op een rijtje.

Potten en pannen

Er gaat niets boven een AGV’tje of een lekkere pasta. Maar jij wilt verder kijken dan je neus lang is! Als de Aziatische keuken je trekt, dan ben je bij Het Zesde Geluk aan het goede adres. Hier krijg je onbeperkt 25% korting op kookworkshops als Dim Sum, Chinese basiskeuken of Vegan Asian. Mmm, van de geur alleen loopt het water je al in de mond.

Honger stillen

Als je dan toch in Kralingen bent, kun je een wandeling in het Kralingse Bos natuurlijk niet overslaan. Neem de toffe wandelroute uit de Rotterdampas Wandelgids en in 2 uur tijd heb je genoten van al dat prachtige groen. En nu heb je honger. Ga langs bij Pannenkoekenhuis Boshut De Big en smul van onbeperkt 50% korting op enkel belegde pannenkoeken. Eerst een met stroop, dan met poedersuiker, dan met kristalsuiker, dan met…

Radiostilte

Rol je matje uit, doe je ogen dicht en kom tot rust. Yogalerares Katri zorgt ervoor dat je in het midden van de drukke stad eens even goed relaxt. Focus op je ademhaling, rek je uit en laat de boel om je heen even voor wat het is. Met je pas krijg je onbeperkt 25% korting op pilates- of yogalessen, als dat geen fijn vooruitzicht is…

Knippen, plakken

In Kralingen kun je niet alleen lekker eten, gezellig winkelen en stevig wandelen, je kunt er ook creatief bezig zijn! Bij In Vuur en Vlam Smederij en Mozaïekhuis kun je terecht voor verschillende workshops. Met de Rotterdampas scoor je € 15,- korting op een workshop all-in, waarbij je leert ontwerpen en het knippen en snijden van tegels in allerlei vormen. Weet jij al wat je gaat maken?

Let op: check voor de zekerheid nog even de website van de partner voor openingstijden en aanvullende voorwaarden

Wijzigingen zijn opgeslagen