Op mini-vakantie

juni 2019
Omschrijving afbeelding

Zomerse cocktails, de zon op je bolletje en nul zorgen. Wie houdt er nou niet van vakantie?! En het mooie is: je hoeft heus niet in het vliegtuig te stappen voor het ultieme vakantiegevoel. Met je Rotterdampas ontdek je deze zomer de leukste acties. Over de grens of gewoon in eigen stad. Zonnebril op, Rotterdampas mee en gaan!

Nieuw kasteel

Ben jij bestand tegen een zeetocht? Cruise dan naar het land van de scones, pond en cricket: Engeland! Ga in Newcastle aan wal en kijk er je ogen uit. Het barst er namelijk van de restaurants, winkels en bars. Met de pas krijg je onbeperkt 50% korting op deze driedaagse minicruise. Dus… fish and chips, anyone?

Hier aan de kust

Is de zee over toch iets te ambitieus? Dan kun je natuurlijk ook dichter bij huis blijven! Voor een fijne stranddag breng je gewoon een bezoekje aan onze Belgische buurtjes. Stap op de bus naar Oostende, waar strand, winkels en cafés op loopafstand van elkaar liggen. Nu moet je alleen nog kiezen wat je als eerste gaat doen: een kuil graven in het zand of een kop koffie drinken? Met de pas krijg je € 12,50 korting op deze dagtocht naar de Belgische kust.

Hartstikke Hollands

Natuurlijk zijn Frankrijk en Spanje prachtig, maar voor mooie landschappen en sfeervolle steden hoef je Nederland niet uit. Daarom is een vakantie in eigen land eigenlijk een ontzettend goed idee. Wat dacht je van een weekend wandelen van Gouda naar Nieuwpoort, terwijl je ondertussen het polderlandschap op z’n allermooist ziet? Met de pas krijg je € 50,- korting op een wandelweekend, dus trek die wandelschoenen maar aan!

Avonturenland

Nu gaan we voor actie! Tijdens een bezoek aan attractiepark Slagharen stap jij gegarandeerd met wilde haren uit de Gold Rush-achtbaan. Of trotseer je als een echte avonturier de wildwaterbaan in jouw Wilde Westen-boomstam? Houd je goed vast, want daar komt de stroomversnelling! Op een dagtocht naar Slagharen krijg je onbeperkt € 18,- korting.

Uit in eigen stad

Liever nóg dichterbij huis op vakantie? Natuurlijk is ook in Rotterdam van alles te beleven deze zomer! Wat dacht je van een rondvaart met de Spido? Een heerlijk verkoelend briesje door je haren, terwijl je geniet van het uitzicht. Met je pas krijg je 1x een gratis Rotterdamse havenrondvaart. Ook een bezoekje aan Diergaarde Blijdorp kan deze zomer niet ontbreken. Lekker aapjes kijken voor maar € 5,- met je pas!

Genoeg inspiratie voor een mini-vakantie! Wil je nog meer tips voor toffe dagtochten, tours en uitjes? Kijk dan snel verder, want er is nog veel meer te doen!

Wijzigingen zijn opgeslagen