Ontdek Rotterdam op de fiets

juni 2019
Omschrijving afbeelding

De mooiste plekjes van Rotterdam ontdek je op de fiets. Van buffelen over de Erasmusbrug (zeker het uitzicht waard!) tot een ontspannen rondje om de Kralingse Plas. De hoogste tijd om je fiets uit de schuur te halen en op pad te gaan. Heb je geen stalen ros? No worries, met je Rotterdampas kun je eenvoudig een fiets huren. En niet zomaar één; maak je klaar voor een fietstocht 2.0!

Op de tandem

Fietsen wordt ons in Nederland met de paplepel ingegoten. Grote kans dus dat een tweewieler geen geheimen meer voor jou kent. Maar heb je wel eens op een tandem gereden? Samen op één fiets: dat kan alleen maar pret opleveren! Dus trommel een vriend(in), buurman of sportmaatje op voor een Rotterdamse fietstour. Bij Spaak Rotterdam krijg je 1x 50% korting op een tandemtocht voor jou én iemand zonder pas. Dubbel zoveel fun!

Met een gids

Wil je de verborgen pareltjes van Rotterdam ontdekken? De gids van Spinning Wheels neemt je mee op een 3 uur durende tour door de stad. De groepjes zijn klein, dus er is volop aandacht voor jou en je gezelschap. Reken maar dat je onderweg verhalen en feitjes hoort die je nog niet kende. Met je Rotterdampas krijg je onbeperkt € 10,- korting op Rotterdamse fietstochten. Let’s ride!

Op de racefiets

Ben jij meer van de lange afstanden? En mag het allemaal wel wat sneller? Huur een stoere racefiets en ontdek de stad én ver daarbuiten! Het Nederlandse landschap schiet aan je voorbij. De beentjes zul je morgen wel voelen, maar man wat is dit heerlijk. Met je Rotterdampas krijg je 1x 25% korting op de huur van een racefiets bij Wiel-Rent. Waar wacht je nog op?

Nu je Rotterdam te fiets hebt ontdekt, is het tijd voor iets anders. Wat dacht je van Rotterdam vanaf het water? Met je pas kun je 1x gratis een Rotterdamse havenrondvaart maken. Of kruip zelf achter het roer en huur een sloep met vrienden. Check alle acties voor nog meer toerinspiratie. Veel plezier!

Wijzigingen zijn opgeslagen