Wat is jouw ideale zomer?

juli 2018
Omschrijving afbeelding

We hebben al een aantal absolute must-do's voor deze zomervakantie gedeeld. Zo maakte Weekends in Rotterdam een top 5, verklapte blogger Johan een onwijs leuke speeltuin en ging de Kleine Rotterdammernaar een activiteit om van te smullen. Ook zijn de toffe Rotterdampasvlogs ideaal inspiratiemateriaal. Maar vind je het toch nog lastig kiezen? Of wil je nog meer tips? Kijk dan welk type zomer het beste bij jou past en ontdek de ideale zomeractiviteit.

Een avontuurlijke zomer

Je backpack ingepakt, zonnebril op je hoofd en je camera bij de hand: jij bent een echte avonturier die het liefst de hele wereld afreist. Een Indische neushoorn bewonderen, Afrikaanse giraffes spotten of reuzenwaterlelies uit de Amazone op de kiek zetten. Bij alleen al de gedachte giert de adrenaline door je lijf. Helaas kun je dit niet allemaal in één zomervakantie doen. Of wel? Een bezoek aan Diergaarde Blijdorp voelt echt als een wereldreis. Van Antarctica, Azië en Zuid-Amerika tot aan Afrika en de Oceaan. Wat een avontuur!

Een topzomer

Ga jij altijd voor de top? Het mooiste? En hoogst haalbare? Dan stijg je er ook deze zomer weer met kop en schouders bovenuit. Stap de lift in bij de Euromast. De deuren sluiten en iedereen begint te zingen. 'We're flying high. We're flying right up to the sky'. In no time sta je op 100 meter hoogte. Wauw, wat een uitzicht! Kijk daar: Den Haag. En hé, daar is je huis! Met de steile trap kun je nog verder naar boven. En daar nóg verder! Op het hoogste platform stap je in de Euroscoop: een ronddraaiende glazen lift die tot wel 185 meter hoogte gaat. Bij helder weer kun je hier zo'n 30 kilometer ver kijken. Dit is echt een topper!

Een Hollandse zomer

Stiekem geniet jij net zoveel van oude molens en verse kaas als van Franse croissants of Italiaanse lederwaren. Dus niks Zuid-Europese stranden. Italiaanse zon of Franse stranden. Gewoon met een sightseeing bus door Rotterdam of met de boot naar Kinderdijk; op ontdekkingsreis in eigen land. BijMadurodam ontdek je alle toplocaties in één keer. Urenlang treinen kijken en gaten dichten in de dijken; wat is dit ieniemienie landje toch mooi! Kies een paar locaties uit om in het echt te bezoeken en je hebt de meest Hollandse zomer ooit!

Bekijk snel alle seizoensacties (zomer) en andere zomertips!

Wijzigingen zijn opgeslagen