Ontdek meer film!

maart 2019
Omschrijving afbeelding

Heerlijk wegzwijmelen bij een romantisch verhaal, je lachspieren trainen tijdens een geweldige komedie of met je handen voor je ogen bij een griezelfilm... Waar je ook voor gaat, van de bioscoop krijg je toch nooit genoeg?

Gelukkig kun je met je Rotterdampas terecht in maar liefst tien bioscopen in Rotterdam en omstreken. Met ingang van het nieuwe pasjaar is Euroscoop Schiedam toegevoegd aan het actieaanbod, dus ga deze splinternieuwe bios snel checken! Maar natuurlijk kun je ook nog steeds terecht in een van de gigantische zalen van Pathé, genieten van de ‘Hollywood-entree’ van Filmtheater Cinerama of je filmhart ophalen tijdens een gezellig avondje KINO.

Ook LantarenVenster behoort tot het fijne bioscooplijstje. Je kunt hier 1x gratis naar de film en daarna onbeperkt met korting. Maar er is meer! Elke derde maandag van de maand is het bij Lantarenvenster MovieMaandag. Als Rotterdampasser krijg je die avond 50% korting op een van de drie speciale MovieMaandag films. Echte filmliefhebbers ontvangen elke derde maandag van de maand de MovieMaandag mail, waarin we onthullen welke films diezelfde avond met korting te zien zijn. Wil jij deze ook nooit meer missen? Meld je dan snel aan voor de Lastminute mails.

En vergeet Vue Vlaardingen niet! Net buiten Rotterdam, maar ook hier kun je met je pas gratis of met korting een topfilm checken. Filmplezier gegarandeerd!

Bij alle genoemde bioscopen kun je met je Rotterdampas 1x gratis naar de film en daarna onbeperkt met korting.
Check ook de acties met CineNoord, Westerbioscoop en Omniversum. Veel plezier!

Wijzigingen zijn opgeslagen