Ontdek meer bioscopen in Rotterdam

maart 2019
Vriendinnengroep in een bioscoop in Rotterdam. Ze kijken aandachtig naar de film.

Wegzwijmelen bij een romantisch verhaal, je lachspieren trainen tijdens een komedie of met je handen voor je ogen bij een griezelfilm... Waar je ook voor gaat, van de bioscoop krijg je toch nooit genoeg? Goed nieuws! Met Rotterdampas bezoek je maar liefst tien bioscopen in Rotterdam en omstreken, gratis of met korting. Kom maar door met die gezellige filmavondjes!

Bioscopen in Rotterdam met korting

Geniet van een film op het grote doek in één van de gigantische zalen van Pathé. Of ga je liever voor de ‘Hollywood-entree’ bij Filmtheater Cinerama? We gaan nog even door, want ook LantarenVenster en KINO behoren tot het fijne bioscooplijstje. Hier heb je keuze uit een ruim filmaanbod: van arthouse tot Hollywood.

En bioscopen nét buiten Rotterdam

En ook in bioscopen buiten Rotterdam ben je welkom met je Rotterdampas. Met ingang van het nieuwe pasjaar is Euroscoop Schiedam toegevoegd aan het actieaanbod. Ga deze gloednieuwe bios snel ontdekken! En vergeet ook Vue Vlaardingen niet. Deze bioscoop in hartje Vlaardingen beschikt over zes zalen én een gezellige bar.

En dit is het leukste van alles: in al deze bioscopen kun je 1x gratis naar de film en daarna onbeperkt met korting. Kijkplezier gegarandeerd!

Begin je week goed met MovieMaandag

Maar er is meer! Elke derde maandag van de maand is het bij Lantarenvenster MovieMaandag. Als Rotterdampasser krijg je die avond 50% korting op één van de drie speciale MovieMaandag-films. Echte filmliefhebbers ontvangen elke derde maandag van de maand de MovieMaandag mail. In deze mail onthullen we welke films diezelfde avond met korting te zien zijn. Wil jij deze acties nooit meer missen? Meld je dan snel aan voor de Lastminute mails. Zo ben je altijd op de hoogte van de leukste (film)acties. 

Bij alle genoemde bioscopen kun je met je Rotterdampas 1x gratis naar de film en daarna onbeperkt met korting. Bekijk ook de acties met CineNoord, Westerbioscoop en Omniversum. Welke bioscoop ga jij als eerst bezoeken? Veel plezier in ieder geval!

Wijzigingen zijn opgeslagen