Dagjes mensen

juli 2018
Omschrijving afbeelding

Deze week tippen we drie Rotterdampas acties waarbij je lekker een hele dag op pad bent. Of je met dit weer nu het liefst verkoeling zoekt op het strand, op de boot of gewoon tussen de ijsblokken. Met je pas stap je zo op de bus (of boot) en ontdek je te gekke plekken!

Zuiderburen

Lig je met deze hitte het liefst lekker op het strand? We geven je geen ongelijk! Maar steeds dezelfde strandtent gaat ook vervelen… Zin om eens ergens anders zandkastelen te bouwen? Wacht dacht je van het 6 kilometer lange zandstrandvan Blankenberge? Naast chillen, is het hier ‘shop ‘till you drop’ op de boulevard. En ook een romantische strandwandeling mag niet ontbreken. Loop meteen even de Pier op. Dit is een 350 meter lange wandelbrug over zee met een prachtig uitzicht. Tof hé? Met de bus ben je in no time in Blankenberge én meteen in de vakantiesfeer. Dat noemen we nou ‘ghenieten’met een zachte ‘g’!

Alles z’n gangetje

Maar genieten kan natuurlijk op meer manieren. Stap bijvoorbeeld eens aan boord van een bijzonder chille boot! Een boot waarop maar één regel geldt: geen gehaast. Klinkt heerlijk, toch? De  Slakkenvaart doet zijn naam eer aan; deze sloep verplaatst zich in bijpassend tempo van Maassluis naar Schipluiden of Vlaardingen. Onderweg vertelt de kapitein jealles over de historische omgeving. Relax! Want, geloof het of niet, ook deze dag vliegt voorbij.

Tijd om af te koelen!

Steek jij liever je hoofd in de vriezer met dit weer? Dan hebben we een dagtocht waar echt níemand warm van wordt... Na een periode van tropische temperaturen koel je bij Icebar Amsterdam lekker af in Siberische stijl. Niks geen t-shirt en zonnebrand; kom maar door met die dikke winterjas en... misschien toch een drankje waar je lichaam een beetje warm van blijft? Brrr, wat een koude bedoening!

Meer toeropties bekijken? Er is voor ieder wat wils! Of je nu helemaal wild wordt van achtbanen of dol bent op kaas. Met je pas toer je het hele land door.

Wijzigingen zijn opgeslagen