Muzikale droombaan

november 2019

Zingen als Ariana Grande, concerten geven als André Hazes of de nieuwe Leo Blokhuis worden. Klinkt dit als dé droomcarrière voor jou? Top, dan is het de moeite waard om even door te lezen. Met een Rotterdampas in je bezit heb je de eerste stap in de richting van jouw muzikale baan al gezet. Benieuwd wat de volgende stap is? Lees snel verder!

Lesje hier, lesje daar

Om jouw talent maximaal te ontwikkelen, zijn een aantal muzieklessen natuurlijk niet verkeerd. Zo kom je erachter of je op de goede weg bent, of beter nog een andere richting in moet slaan. Bij Popschool Ommoord krijg je onbeperkt 25% korting op de 1e 5 lessen. Dus als jij beter blijkt te zijn op de saxofoon dan de synthesizer, kun je gewoon met korting opnieuw beginnen. Oók als je liever je stembanden als instrument gebruikt, kun je bij Popschool Ommoord terecht voor een flinke reeks zanglessen.

Tokkelen

Even rustig aan beginnen is ook niet verkeerd. Leen de gitaar van je buurjongen en tokkel er thuis maar eens even flink op los! Lukt het niet met filmpjes op internet en heb je zin in een échte les? Schrijf je in bij Gitaaracademie Rotterdam en waag een gokje. De eerste maand krijg je met de pas 25% korting. Genoeg tijd dus om te ontdekken of dat instrument met zes snaren wat voor je is.

Muzikale uithoek

Is muziek maken niet echt jouw ding, maar vind je het wel interessant? Dat kan natuurlijk ook! Breng een bezoek aan Museum RockArt in Hoek van Holland en duik in de Nederlandse pophistorie vanaf de jaren ’50. Kom alles te weten over de Golden Earring, Armand en ZZ en de Maskers. Of vergaap je aan de legendarische gitaren van de sterren. Als het teveel info is om in één keer in je op te nemen, kun je altijd nog een keer terug. Je hebt met de pas namelijk onbeperkt gratis entree tot het museum.

Lekker dichtbij

Muziekcultuur opsnuiven in het museum is heus leuk, maar als het live voor je neus gebeurt, is soms nog veel beter! De Kroepoekfabriek in Vlaardingen is een waar muziekwalhalla voor de liefhebber van Happy Hardrock, Punk, Folk en coverbands, je kunt het zo gek niet bedenken of het treedt op een paar meter afstand op. Enne, wat helemaal mooi meegenomen is, met de Rotterdampas krijg je al-tijd 25% korting op de entree. Mazzelaar!

Op zoek naar nog meer muzikale, vrolijke, swingende uitjes? Kijk op rotterdampas.nl!

Wijzigingen zijn opgeslagen