Knal de lente in!

maart 2021

Hou jij wel van een beetje actie? Dan begint het nieuwe Rotterdampasjaar goed voor je. Met uitjes als wielrennen, een e-biketour, skaten en een rondleiding op het circuit van Zandvoort zit het tempo er meteen goed in met je pas. Snelle snacks als een knapperige tosti, pindakaaskoek of een broodje kroket geven je de energie om lekker door te knallen.

Check voor wat extra inspiratie ook de verhalen van Rotterdampassers Sidney, die bij Klimpark Fun Forest door de boomtoppen vliegt, en Zoë, die als een speer over de tennisbaan gaat. En vergeet het interview met Jelmer, Martijn en Mike van Botje Racing Team niet. Deze snelheidsduivels zijn gek op fixed gear racen: fietsen zonder (!) remmen. Een super spectaculaire sport, maar ik ben blij dat ik op mijn eigen fiets gewoon kan stoppen wanneer ik wil!

En dat geldt natuurlijk ook voor alle activiteiten in dit magazine: uiteindelijk doe je ze lekker in je eigen tempo. Dus wil je extra lang genieten van die pancakes of liever in alle rust baantjes trekken? Óók geen probleem, als je maar plezier hebt!

Ga ook deze lente verstandig op pad met je pas: vermijd drukte en houd je aan de coronamaatregelen.

Wijzigingen zijn opgeslagen