Kleurexplosie in Rotterdam

november 2018
Omschrijving afbeelding

De herfst is het seizoen van prachtig, gekleurde bladeren. Maar ook van grauwe dagen, waarop je maar lastig van de bank komt. Om ook die dagen kleur te geven, zetten we de leukste tips voor je op een rij. Ontdek de kleurrijke acties die je met je felgele Rotterdampas kunt doen.

Kleurrijke details

Het mag buiten dan een beetje grauw zijn, maar dat betekent niet dat jij alle vrolijke kleurtjes links moet laten liggen. Bij Pro Healing massages in Capelle aan den IJssel hebben ze lak aan het weer en geven ze je voeten graag een frisse make-over. Zo wordt elke wandeling een kleurrijk feest. Het zit ‘m tenslotte in de details hé. ‘Oeh, doe mij die kleur! Of toch die? Of nee, doe maar alle kleuren van de regenboog!’

Kleurenpalet van kunstenaars

Met jubelende voeten paradeer je vervolgens door de straten van Rotterdam. Op naar nog meer kleur! Wat dacht je van Museum Boijmans van Beuningen? De tentoonstelling met werk van Geert Lap draait om ‘Perfecte eenvoud’, maar wauw qua kleurenpalet heeft hij goed uitgepakt! Loop je door naar de volgende ruimte, dan kom je vanzelf de grote keramiek collectie van het museum tegen. De naam van deze tentoonstelling zegt eigenlijk al genoeg: ‘Een lust voor het oog’.

Geef de boel zelf een kleurtje

Genoeg inspiratie opgedaan? Heb je de smaak te pakken? Yes, dan kun je nu zelf aan de slag! Kunst- en portretschilder Hella leert je graag de fijne kneepjes van het vak. In achttien lessen pak je, naast het zoeken naar je eigen stijl, ook een stukje kunstgeschiedenis mee en doe je technische vaardigheden op. Met al die zelf beschilderde doeken fleur je meteen je woonkamer op.

Zo zie je maar. Wat het weer ook is, met je Rotterdampas ontdek je: meer gratis, meer korting en meer plezier! Meer tips voor de herfst? Bekijk hier alle maandacties!

Wijzigingen zijn opgeslagen