IJspret voor iedereen

december 2019
Omschrijving afbeelding

Rotterdampas sluit het jubileumjaar af met een supercoole uitsmijter: met hoge korting naar Disney on Ice in Ahoy! Collega Miranda – al 23 jaar diehard Rotterdampasser – had mij al eens verteld over ‘vroeger’, toen pashouders hun kaartjes voor grote theatershows nog bij de Rotterdampaswinkel moesten kopen. Soms stonden er rijen tot het einde van de straat!

Mooi verhaal vond ik, maar ik had nooit gedacht dat ik het zelf nog eens mee zou maken. Tot afgelopen 7 oktober, toen de kaarten voor Disney on Ice in de verkoop gingen. Rijen dik stonden jullie in de winkel, allemaal enthousiaste Rotterdampassers die dolgraag naar de show wilden. Supervet én gezellig!

De kaarten zijn inmiddels uitverkocht en velen van jullie zijn tellen nu ongeduldig af naar Disney on Ice op 14 en 15 december. Om het feest compleet te maken (en de Rotterdampassers die geen kaarten hebben alsnog blij te maken) staat het nieuwe magazine helemaal in het teken van winterse ijspret.

Met je pas kun je ongegeneerd shinen op je schaatsen – of je nu voor een ijshockeyclinic, een workshop curling of een rondje schaatsbaan gaat. Ben je niet zo’n held óp het ijs? Bezoek dan bijvoorbeeld de Winterfair of bewonder de mooiste creaties van de ijssculpturen expo. Aan de inwendige mens is ook gedacht: je kunt onder meer met korting genieten van een ijsdonut, een wintercupcake of een lekker ijsdrankje.

Zo wordt ook de koudste winter één groot feest met je Rotterdampas. Op naar de volgende 30 jaar… Veel plezier!

Wijzigingen zijn opgeslagen